Aktywne Wpisy
Operator_imadla +959
Kurka ale za takie coś to już bym spuszczał powietrze z kół #januszeparkowania
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
DerMirker +45
Witam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
źródło: temp_file7769228070060956054
Pobierz

Wnioski po pierwszych 3h? Ta skladnia to jakies nieporozumienie.
Ucze sie dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°) #oswiadczenie #rubyonrails #ruby
Nie przypomina ani troche, C/C++/C#, PHP, Python, KAREL badz BASH.
Skad oni to wzieli?
Mozesz miec inne zdanie, ale nie zasmiecaj tagu po tym, jak masz gorszy wieczor.
Patrze na budowe wygenerowanych "rusztowan" i lapie sie za glowe jak bardzo to wszystko jest nieintuicyjne. Odnosze wrazenie, ze tworcy Ruby za cel obrali sobie stworzenie czegos maksymalnie roznego od calej reszty dostepnej na rynku.
Tylko po co? przeciez duzo ludzi ktorzy sie za Ruby zabieraja ma juz doswiadczenie z innymi jezykami i przejscie na np
Zabieram sie za PHP7. Najwidoczniej "schematyczne myslenie" lepiej mi wychodzi bo PHP wydaje sie byc zrozumialy w kazdym aspekcie.
Tlukac w Ruby czuje sie jak po przesiadce z Amigi na PCta.