Czlowiek od tygodnia radia nie sluchal... wlacza sobie aby dowiedziec sie dzieje w domu... jingiel... muzyczka... redaktor: - A dzis porozmawiamy z Ryszardem Petru. No fajnie zobacze co on ma do powiedzenia. - Kaczynski szatan, KOD zbawienie, no dana pani spokoj, ich eksperci sa do luftu, szydze sobie, a te ich zespoly to sa do bani, my jestesmy najlepsi, nam slupki rosna jak przywalamy w rzad, trzeba posprzatac rzad, a pozniej zbudowac nowy, etc.
Ja sie #polityka nie interesuje ale ten czlowiek to jakis walniety jest. Czy mi sie wydaje czy on jakis przewrot chce zrobic?
@emkape: Hej... ja tez mam prawo do swoich opini. Rozumiem o co ci chodzi i masz racje, ale nie mozesz mi odbierac prawa do komentowania pewnych spraw. Tak odebralem jego wypowiedz. Nikogo nie staram sie osmieszyc ani nikomu politycznie nie kibicuje.
@Old_Postman nie grozi nam Majdan, bo przegranych na transformacji systemowej jest więcej niż tych zaciekle broniących swoich wpływów w rządowych koneksjach. PiS przeforsuje jeszcze kilka ustaw dających ułudne wrażenie pomocy i światopoglądowa lewica może pomarzyć o wygranej w najbliższych wyborach. Ktoś kto gnębi naród i nie wyciąga wniosków ze swoich błędów skazany jest na zapomnienie, a Petru z watahą szczekaczy bez merytorycznego zaplecza może co najwyżej przyciągnąć uwagę studentów na garnuszku
@Old_Postman: no właśnie brakło mi informacji, że to Twoja interpretacja. To duża różnica. @emkape: Mimo, że nie zgadzam się z tym co napisał Listonosz, mocno naciągasz, że wykorzystuje popularność itd. Czy otagował to swoimi historiami? Przecież może chyba mieć swoje zdanie, nawet jeśli jest odmienne od Twojego (i mojego) @Rumpertumski: ucz się jak odpowiada osoba kulturalna na podstawie tego, co pisze Old_Postman. Normalnie, spokojnie, konkretnie, merytorycznie.
@Old_Postman: Oczywiście, że masz prawo. Tyle że według mnie przekreśla to trochę wizerunek ciepłego faceta opowiadającego ciekawe anegdotki ze swojej pracy. Po prostu na tej stronie jest sporo apolitycznych osób, które kształtują tę bardziej wartościową treść wykopu i się do niej bezwzględnie zaliczałeś. A takimi wpisami otworzyłeś sobie niepotrzebnie furtkę by z tego elitarnego grona wyjść.
I nie zrozum mnie źle, nie chciałem cię obrażać. Zwyczajnie uwielbiałem twoje wpisy, a
- A dzis porozmawiamy z Ryszardem Petru.
No fajnie zobacze co on ma do powiedzenia.
- Kaczynski szatan, KOD zbawienie, no dana pani spokoj, ich eksperci sa do luftu, szydze sobie, a te ich zespoly to sa do bani, my jestesmy najlepsi, nam slupki rosna jak przywalamy w rzad, trzeba posprzatac rzad, a pozniej zbudowac nowy, etc.
Ja sie #polityka nie interesuje ale ten czlowiek to jakis walniety jest. Czy mi sie wydaje czy on jakis przewrot chce zrobic?
@emkape: Mimo, że nie zgadzam się z tym co napisał Listonosz, mocno naciągasz, że wykorzystuje popularność itd. Czy otagował to swoimi historiami? Przecież może chyba mieć swoje zdanie, nawet jeśli jest odmienne od Twojego (i mojego)
@Rumpertumski: ucz się jak odpowiada osoba kulturalna na podstawie tego, co pisze Old_Postman. Normalnie, spokojnie, konkretnie, merytorycznie.
I nie zrozum mnie źle, nie chciałem cię obrażać. Zwyczajnie uwielbiałem twoje wpisy, a