Aktywne Wpisy

szymski1 +59
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi

sawardega +78
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma

Bieda, smród, ruiny, ale wciąż uśmiechnięci ludzie.
#fotografia #kuba #podroze #telefonem
No dobra niekoniecznie są mniej szczęśliwi, ale wiesz chodzi o jakąś edukacje żeby z pokolenia na pokolenie nie kleić tych adidasów tylko coś z tym zrobić, o jakąś rozwiniętą służbę zdrowia,
@Szalom: nie wiem jak w Bangladeszu, ale akurat na Kubie o dziwo służba zdrowia stoi na wysokim poziomie, podobno jest najwyższy odsetek lekarzy w stosunku do mieszkańców. Ale z drugiej strony ciężko oczekiwać, żeby mieli swobodny dostęp do zachodniego sprzętu i lekarstw.
Będziemy mieszkać w domu teściowej i tyle ;] To jest plan, teściową zostawiam tutaj w Polsce a ja jadę tam z rodziną !!
@ostatniwrankingu: Nowy Jork. Bogactwo, przepych, najnowsze technologie, a więcej osób popełnia w tym mieście samobójstwo, niż zostaje zamordowanych.
Jak jest ciepło, ładnie, słonecznie i jest gdzie się kąpać to nawet jak biede klepiesz to masz lepszy nastrój.
@Sojerr:
@ostatniwrankingu: Bardziej chodziło mi o takie widoki, jak na Dominikanie:
@ostatniwrankingu: Rzeczywiście bardzo ładnie, właśnie o to mi chodziło.
@KZ_89: Problem jest w tym, że z naszej perspektywy jest trudniej wszystko zostawić i wyjechać tam, żyjąc za kilka dolców na miesiąc ponieważ MAMY COŚ DO STRACENIA, coś do czego przywykliśmy. To podobnie, jak ludzie nie mają problemu z chodzeniem wszędzie na piechotę, nawet kilka