Wpis z mikrobloga

Jaka jest firma butów poza Ecco, która nie leci w c---a z jakością obuwia? Pumy, adidasy, nike i new balance to ścierwo nie warte swojej ceny. Ecco kosztuje w c--j, ale przynajmniej buty służą latami.

Problem w tym, że większość ich butów jest brzydka i mają mały wybór przy moim numerze (46/47).

Gdzie indziej mogę próbować znaleźć coś dobrego? Zależy mi przede wszystkim na dobrym odprowadzaniu wilgoci a nie chcę chodzić w sandałach. Najlepiej coś z gore-tex.

#buty #ecco #modameska
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@anonim1133: tez tak myslalem, ze tam sprobuje, bo ich butom wydaje sie byc najblizej do tych z ecco

@xnb: Oglądnąłem kilka stron na allegro na szybko i te buty nie mają żadnego systemu wentylacji stopy, nie są warte takich pieniędzy. Ja szukam czegoś z gore-texem albo podobną technologią.

@parker0: Jaki model wiesz? Nie przekonuję mnie firma, ale bym zobaczył. Zresztą dużo zależy właśnie od modelu a
  • Odpowiedz
@idl3r: pisalem maile do roznych sklepow na allegro i sie okazuje ze wiekszosc z nich takie prowadzi i mi pisali, ze ecco sie psuja najrzadziej, ale ogolnie trekkingowe ciezko r------c niezaleznie od firmy a ja takie chce
  • Odpowiedz