Wpis z mikrobloga

przestańcie truć dupe o ten tag cebuladeals. Rzeczywiście korona wam spadła z głowy!1!!1!1 wasze cenne życie spędzone na mirko tak bardzo przeminęło.
nie znamy sie na zegarkach i jnie podoba nam sie ze nas zawolales tagiem cebuladeals. tag raczej nei sluzy do tego co zrobiles.

@Chicane: A imię wasze, milijony?
Jeśli zjazd o 500 do 700 to nie cebula, to co nią jest? Pewnie 15 dywanów z Ali za 12 centów?
@Norbercikk: @Bubele: ludzie obserwują tag, bo chcą czasami skorzystać z jakiejś ciekawej promocji, a jak każdego dnia jakiś debil spamuje jakimś gównem tag, to ciężko czasami przejrzeć wszystko.... ludzie zrozumcie, że nie wszystkie tagi słuzą do śmieszkowania.
@Chicane: Skoro już tak formalnie podchodzisz, to tak, wg mnie jest, a raczej może być to cebula i to lepsza niż setki gównianych ofert wrzucanych pod tym tagiem codziennie, a które przeglądam co jakiś czas.
Jak napisałem, dla mnie to oczywista #!$%@?, ale z drugiej strony znawcą w tym temacie nie jestem i a nuż trafi się tu taki, obejrzy foty z linka, stwierdzi, że jednak oryginał i łyknie.