Aktywne Wpisy
MarcelFerry +894
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
damianooo8 +107
artykuł 1
artykuł 2
artykuł 3
#bekazpisu #neuropa #4konserwy
Tu masz opisane stanowisko polskich naukowców, jest też o świerku:
link
2. lasy państwowe i ministerstwo wbrew temu co mówią o "ratowaniu puszczy" traktują ją bardziej jak zwykły las państwowy, w którym muszą dbać o zdrowie drzew "bo się drewno zmarnuje" i "nasze
2. w LP tak samo istnieje przepis o ilości pozostawionego martwego drewna, nawet w lasach czysto gospdoarczych
właśnie tu jest sedno problemu, jedni o tym myślą w kategorii zasobów naturalnych i wykorzystania ich przez człowieka a drudzy w kategorii czegoś co można wyłącznie badać i podziwiać
Czyli
BTW myslisz, że na wydziale leśnym pracują tylko naukowcy zajmujacy się pozyskaniem i urządzaniem? Jesteś w błędzie, tam są w 80% przyrodnicy. .
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Howea: a Tobie tylko powiem, że Naturę jest pismem "powaznym" już chyba tylko z sentymentu. Jest stare i znane, ale powoli z pisma stricte naukowego robi się z tego Świat Wiedzy. Więcej ciekawostek i śmiesznych obrazków, a coraz mniej poważnych prac naukowych.
Oczywiście nikt tego głośno nie powie bo hurr durr Nejczer super pismo k---o ale jeszcze do