Aktywne Wpisy

SaintWykopek +16
Mocno #!$%@? akcja. Jeśli ktoś czyta moje wpisy(albo w Discord) wie już że pojechałem pracować na Niemcy, niestety w mieszkaniu taki syf (na podłodze +rozwalony sedes i drzwi) że zrezygnowałem. Miesiąc płaciłem za pokój u Niemca szukając czegoś w okolicy(bez auta), nie udało się, znalazłem ofertę na magazyn 13€/h(Holandia), no super zdjęcia(mieszkań) pani mi pokazała. Byłem pod adresem, przyjechał koordynator, pytam się co to jest-wskazując na bungalowe osiedle, on mi gada że
HerlockSholmes +35
Swoją drogą polskie media to żart. Jest 5:37 a na RMF24, Interii, TVP Info, TVN24 zero informacji o Turcji. Pewnie przychodzą do roboty na 7.
#turcja
#turcja

2. Lvl19
3. o 9:30 studbaza
4,76. Wyjezdżasz 1.5 godziny wcześniej, żeby zdążyć bo korki (zima zaskakuje kierowców #pdk ( ͡º ͜ʖ͡º) )
6. Akulumator rozładowany
5. Nie idziesz na ważny wykład
7. Czujesz źle ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#studbaza trochę #feels :c
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@ddkcz: Ja #!$%@? nie wiedziałem że taki związek frazeologiczny istnieje "ważny wykład" to się chyba zaprzecza....widać że świeżynka
TYPOWE #!$%@? STUDENCIAKI CO ZACHLEWAJĄ MORDY I LEDWO ZDAJĄ. OOO #!$%@? PORZYCZ ANON NOTATKI OOO NIE MA PRACY DLA NAS A TACY WYKSZTAŁCENI NAWET MI WAS NIE ŻAL XD
Taka prawda, nie dość ze panstwo placi na was to wy walicie w #!$%@? ze studiami. Szkoda na was hajsu od razu #!$%@?ć do maca. Pieniadze #!$%@? w bloto
pozdrowienia z #pracbaza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora