Wpis z mikrobloga

Panna młoda strzeliła focha w trakcie oczepin kiedy śmieszki zabrali jej buta.
#!$%@?ła się na pana młodego bo to byli jego kuzyni.
Pojechała do domu zamiast odkupić bucika za flaszkę.
Super Wesele! Wróżę im świetlaną przyszłość.
#wesele #logikarozowychpaskow
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Przepiorek: ja tam tylko dodam, ze moim zdaniemnto najglupsza i najbardziej zenujaca z tradycji oczepinowych.

Moze mieli ustalone, ze jak ktos bedzie probowal cos im zabrac to sie sprzeciwia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Przepiorek: te rozowe mają to chyba we krwi. myslalem, ze byles na tym samym weselu co ja ( ͡° ͜ʖ ͡°) w zeszlym roku panna mloda wybiegla do kibla z placzem jak jej buta zabrali. nie chciala #!$%@? wyjsc :D Zaznaczam, że panu mlodemu tez zabrali, zeby wykupił i sie nie obraził. #!$%@? księżniczki.
  • Odpowiedz
@Przepiorek: Na miejscu pana mlodego bym wniósl o uniewaznienie malżenstwa dopoki papiery dalej nie poszly :) #!$%@? w #!$%@? kasy na wesele, aby księżniczka strzelila sobie focha i poszla do domu... masakra, w życiu bym jej tego nie wybaczyl.
  • Odpowiedz
@Przepiorek: oczepiny są tak #!$%@? żenujące, że nawet na video nie jestem w stanie na to patrzeć.
Sam bym jebnął focha gdyby mi zaczęli to gówno #!$%@?ć na moim weselu. Głupia zabawa dla podludzi, którzy śmiali się z dowcipu Drozdy w Śmiechu Warte.

Również "gubię się" w trakcie trwania tego #!$%@? albo najlepiej w ogóle unikam wesel. Nawet bez oczepin to z reguły #!$%@? imprezy ze stadem #!$%@? januszy oraz
  • Odpowiedz