@wytrzzeszcz: @berials: @jascen: @wytrzzeszcz: ale Panowie, co ? Wiedza to potęgi klucz, jeśli już n--------ć to lepiej dobrze wiedzieć co KONKRETNIE! bo n-------ć można głową w ścinanę i nic z tego nie będzie :D
@gdziejestmoja_kasa: wszystko zależy od tego czy jesteś po prostu rozgarniętym człowiekiem. Mam na myśli zdolnośći analitycznego, matematycznego myślenia, rozbijanie złożonego problemu na części pierwsze. Tego się uczysz w trakcie programowania nieustannie, ale niektózy mają po prostu dar i są bardziej... Hmm no po prostu inteligeniejsi. Wydaje mi się, że po roku, z głową na karku, możesz liczyć na max 10 tyś przy dobrych kontaktach i zleceniach. (Tak tylko szacuję, to
@gdziejestmoja_kasa: Na szybko rzuciłem okiem na jeden portal z ogłoszeniami i w Lublinie wczoraj było z 5 ofert dla Juniorów. A Lublin to jednak nie jest metropolia.
Dużo pytań o to czy da się kupić spodnie na takie uda? Da się. Pytania czy jest powodzenie u kobiet? Jest. Czy wyglądam jak monstrum na codzień? Chyba nie.
#januszebiznesu
@gdziejestmoja_kasa:
Wiedza to potęgi klucz, jeśli już n--------ć to lepiej dobrze wiedzieć co KONKRETNIE!
bo n-------ć można głową w ścinanę i nic z tego nie będzie :D
@berials: startować, każdy może, ale czy dostali tą pracę? ;d
Wydaje mi się, że po roku, z głową na karku, możesz liczyć na max 10 tyś przy dobrych kontaktach i zleceniach. (Tak tylko szacuję, to
2 miesiące to chyba mało na znajomość, chociaż w zasadzie tworze strony, ale nie wiem czego nie wiem.