Aktywne Wpisy
Tacho_ +22
Pytanie do dzieciatych facetów ...
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
Który z was z nieprzymuszonej woli dążył lub nalegał na posiadanie kaszojada?
Co rozmowa w biurze albo miedzy znajomymi, to cały czas narzekanie. Raz, że trzeba więcej #!$%@?ć, dwa że w sumie to ona nalegała, trzy że lekarze i inne obowiązki.
Już sam nie mogę rozróżnić zwykłego #!$%@?, czy faktycznie, facet chciałby sobie przeżyć spokojnie życie a dostaje:
szantaż emocjonalny prowadzący do wykorzystania seksualnego, w celu zaspokojenia
atteint +67
#prawojazdy
Gdybyście przeczytali cały wątek to byście widzieli, że z błędu zostałem już wyprowadzony (dzięki @darek-jg, @rrggf, @HetmanPolnyKoronny). Nie dzięki wam, bo wy potrafiliście tylko szczekać że hurr durr się mylę. I na tym koniec. Także ten tego, usuńcie konta albo nie używajcie nawozu do pisania komentarzy.
@Hipokryta: to dostało plusy. nie wierzę.
@HetmanPolnyKoronny: i to jest niestety główna przyczyna dlaczego większość kierowców jednak nie puszcza autobusów.
Tak dostało plusy. Moje plusy na bordo zbierane.
@Hipokryta: Przykro mi, ale nie mam w zwyczaju śledzić czyichś umysłowych wypocin, po przeczytaniu takich bzdur jak w pierwszym komentarzu. Usuń się z przestrzeni publicznej bo jeszcze komuś krzywdę zrobisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Uniemożliwienie włączenia się do ruchu autobusowi (trolejbusowi) sygnalizującemu zamiar zmiany pasa ruchu lub wjechania z zatoki na jezdnię z oznaczonego przystanku na obszarze zabudowanym
na podstawie: art. 18 ust. 1 (zauważcie , że gdy w przypadku nieustąpienia pierwszeństwa w KW czy taryfikatorze , wyraźnie jest napisane nieustąpienie pierwszeństwa więc tutaj wszystko składa się w logiczną całość)
to podejrzewam , że w przypadku gdy kierowca udowodni , że miał
@Hipokryta: A ja twoją nieznajomością przepisów ruchu drogowego.
Uniemożliwienie włączenia się do ruchu autobusowi (trolejbusowi) sygnalizującemu zamiar zmiany pasa ruchu lub wjechania z zatoki na jezdnię z oznaczonegoprzystanku na obszarze zabudowanym - 200 złotych.