Aktywne Wpisy
rybsonk +72
Śmiesznie, że jest tak dużo nazw które nijak się nie mają do opisywanych rzeczy.
- świnka morska nie ma nic wspólnego z morzem ani ze świniami
- para spodni to jedna sztuka, miałoby sens mówienie "para nogawek"
- ciepły azot jest tak naprawdę bardzo zimny
- Gorzów Wielkopolski nie leży tak naprawdę w Wielkopolsce
Znacie inne przykłady?
#gryparatowaniapoziomu #ciekawostki #geografia #chemia #zwierzaczki
- świnka morska nie ma nic wspólnego z morzem ani ze świniami
- para spodni to jedna sztuka, miałoby sens mówienie "para nogawek"
- ciepły azot jest tak naprawdę bardzo zimny
- Gorzów Wielkopolski nie leży tak naprawdę w Wielkopolsce
Znacie inne przykłady?
#gryparatowaniapoziomu #ciekawostki #geografia #chemia #zwierzaczki
Linnior88 +35
Jestem 27 letnia stara baba i poddaje się z szukaniem chłopaka , trzeba się przyzwyczaić do myśli że jednak pomysł z własną rodziną nie klapnąl
Koty już mam
Koty już mam
#ankieta #zwiazki #feels
Czy miałabyś problem byłabyś zazdrosna jakby Twój facet robił zdjęcia jako fotograf modelce?
Przypomnialo mi sie jak ostatnio na wizazu bylo, ze chlopak jakiejs laski byl ginekologiem i nie mogla przeżyć, ze zawodowo ogląda pierogi xD
Ale dobrze, że fotografem chcesz zostać, przy jakiejś zazdrośnicy (o ile byś sobie taką wybrał i się na to godził) możesz ewentualnie przerzucić się na krajobrazy, zwierzaczki czy inne samochody.
Inna sprawa, że moim zdaniem zawodowi fotografowie, którzy celują w coś innego niż śluby, są dość ciężcy w obyciu i bym się mocno zastanowiła zanim bym się z takim zwiazala. ;)
Dwa, dla mnie to są specyficzni ludzie po prostu takie 'wolne ptaki' z którymi ciężko o coś stałego, co się też wiąże z pkt. pierwszym. Jeżeli w dodatku reporterka wyjeżdżająca na drugi koniec świata, nie zawsze bezpieczny, to