Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#pracainzynierska #studia #buggy #offroad
@fotonowypochlaniacz: ramę obliczyłem w solidworksie, dobrałem wspołczynniki sprawdzające wytrzymałość ramy na ośmiu przypadkach drogowych (hamowanie, przyspieszenie, najechanie na przeszkodę prawą oponą i lewą oponą jednocześnie, hamowanie na zakręcie itp. co do książek napiszę Ci wieczorem bo teraz nie mam takiej mozliwosci
@Gwinton: niestety ograniczenia finansowe, przy kolejnym wsadzę większy ^^ a co do sprzedania nigdy!
@mosci_K: Homoseksualistę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Teoria samochodu: Nadwozia samochodowe - Pawłowski
Wytrzymałości ram i nadwozi pojazdów - Romanów
Konstrukcja nadwozi samochodowych osobowych i pochodnych - Zielinski
Budowa podwozi i nadwozi samochodowych - Orzełowski
Im książka młodsza tym lepsza ;)