Wpis z mikrobloga

Mam problem zamówiłem pod koniec lutego powerbank 10000 mAh z Banggood, bo akurat był w promocji. Wybrałem rejestrowaną przesyłkę, ale kilka dni po zamówieniu w trackingu nic się nie pojawiało. Napisałem do nich na czacie zapytać się czy może coś wiedzą (może zły numer itp), dostałem informacje że był weekend i pewnie jeszcze nie wbili do trackingu.

Dziś patrze na tracking nadal nic, więc ponownie pisze na czacie. I dowiedziałem się że paczka do nich wróciła, ponieważ zawiera baterie, i że baterie nie mogą być wysłane do Polski :( Miał ktoś taką sytuacje? Nie dostałem wcześniej żadnego maila, że z paczką są problemy, jakbym nie napisał to bym czekał nie wiadomo ile :(

#banggood
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i że baterie nie mogą być wysłane do Polski

@Paatryk93: zawsze jak coś jest nie tak to tak kłamią, pisz do nich w zależności co wolisz albo że resend albo zwrot kasy.
  • Odpowiedz
@Andczej: @Paatryk93: Niestety coś się zmieniło po ~1.03 i nie maja czym wysłać baterii do Polski. Mi anulowali zamówienia z końca lutego własnie a już numery trackingowe były i sami napisali do mnie że nie maja sposobu wysłać. 20.02 moja ostatnia paczka jaka od nich wyleciała z bateriami. Napisali że może za jakiś czas znowu będzie można.
  • Odpowiedz
@Paatryk93: Typowe Chinole, co złego to nie oni. Do mnie nie nie przyszła ładowarka do akumulatorów 18650 od stycznia, więc pisałem do nich i mi kazali iść na pocztę. Na poczcie nic nie było to kazali mi poczekać tydzień, jak już się w-------m to dostałem maila, że nie mogą mi ponownie wysłać i żebym poczekał następny tydzień. To im odpisałem że 2 tygodnie temu też kazali mi czekać tydzień i
  • Odpowiedz
@Paatryk93: Ja kupiłem powerbank w grudniu. Nie dotarł to napisałem im maila. Po kilku mailach uzgodniliśmy, że wyślą ponownie. Wczoraj ich pytałem jak sprawa wygląda bo ucichło, to dostałem odpowiedź, że 8.03 zostało wysłane ponownie. Nawet nie pytali czy chcę dopłacić do trackingu. Dostałem taki "numer zamówienia": A000061*****01DD. Nie mam jeszcze odpowiedzi co to za numer, bo 17track interpretuje to jako numer przesyłki która jest w tej chwili w Londynie,
  • Odpowiedz