Aktywne Wpisy

źródło: temp_file4102443241805891833
Pobierz
odgrzybiacz +46
Nowy kombajn wyprodukowany w Europie kosztuje ponad 1 mln złotych. Nowy kombajn z Chin, o zbliżonej wydajności to 500 tysięcy.
W Europie zamykają się fabryki.
W Europie nie opłaca się już wytapiać stali. W Europie mamy najdroższą energię elektryczną na ziemi. Pięć razy droższą niż w Chinach.
W Europie mamy zaporowe podatki.
W Polsce przepisy są zagmatwane, a restrykcje i obostrzenia bezwzględne.
W Europie zamykają się fabryki.
W Europie nie opłaca się już wytapiać stali. W Europie mamy najdroższą energię elektryczną na ziemi. Pięć razy droższą niż w Chinach.
W Europie mamy zaporowe podatki.
W Polsce przepisy są zagmatwane, a restrykcje i obostrzenia bezwzględne.

Dziś patrze na tracking nadal nic, więc ponownie pisze na czacie. I dowiedziałem się że paczka do nich wróciła, ponieważ zawiera baterie, i że baterie nie mogą być wysłane do Polski :( Miał ktoś taką sytuacje? Nie dostałem wcześniej żadnego maila, że z paczką są problemy, jakbym nie napisał to bym czekał nie wiadomo ile :(
#banggood
@Paatryk93: zawsze jak coś jest nie tak to tak kłamią, pisz do nich w zależności co wolisz albo że resend albo zwrot kasy.
Komentarz usunięty przez autora
zamówiłem z 40 tych powerbanków i wszystkie doszły, pisz o zwrot kasy albo ponowną wysyłkę, albo spór na paypalu i tyle
@grzesiek123321: to tylko numer z http://www.flytexpress.com/ ale ze śledzeniem to nie ma nic wspólnego