KORWIN KRÓLU O #!$%@? !!! XDDD "Jak się zgwałci kobietę to może być z tego ładne dziecko, ale jak się zgwałci logikę to może wyjść tylko potworek!" #korwin #heheszki
@Yolanty: ja #!$%@?ę, gdyby prawica kapitalistyczna miała innego frontmana to nie trzeba by było drżeć o wejście do sejmu. Jak on coś czasem #!$%@?.......
@Yolanty: to będzie hit miesiąca jak ktos to wrzuci na yt. a potem przez pół roku kuce w pocie czoła będą musiały dbać o wizerunek krula. I tak do #!$%@?.
@yahoomlody: czyli będzie miało znaczenie bo jego "nie ważne jak mówią ważne żeby mówili" jest gówno warte. Ludzie nie dociekają. W mediach pokażą że korwin bagatelizuje gwałty i to się utrze w rozumach ludzi, utwierdzając w przekonaniach że korwin to idiota. Nie pokażą, że ma prosty skuteczny plan na uratowanie gospodarki. Nieliczni tylko dociekną, że to miało głebszy sens. On musi się #!$%@? nauczyć, że trzeba trafić do prostych ludzi. Prostymi
@TymRazemNieBedeBordo: ależ ja się z tobą zgadzam. liczyłem ,zę na wyborach załosuje na korwina elektorat sebiksowy, ale oni wszyscy odpłynęli do kukiza i jemu zrobili wynik
@Yolanty: no dobra, widziałem to, po co linkujesz? gdzies twierdziłem, że korwin tak nie powiedział? mnie to jakoś specjalnie nie szokuje, popieram korwina, ale przecież wiadomo, że od jest niezły atencjusz i lubi być w centrum wydarzeń, żeby o nim gadać ( ͡°͜ʖ͡°)
@yahoomlody: nigdzie nie napisał też że to widziałeś ( ͡°͜ʖ͡°). Wybacz królu złoty, że śmiałem zalinkować z myślą, że na własne uszy brzmi to jeszcze lepiej niżbyś miał to przeczytać ( ͡°͜ʖ͡°)
Wy macie świadomość, że jedynym skutkiem tego podatku 10% od nieruchomości, który lewica chce wprowadzić będzie automatyczny wzrost cen nieruchów o 10%? ( ͡°͜ʖ͡°)
"Jak się zgwałci kobietę to może być z tego ładne dziecko, ale jak się zgwałci logikę to może wyjść tylko potworek!"
#korwin #heheszki
@TymRazemNieBedeBordo: Bzdura.