Aktywne Wpisy
NarcoPolo +154
Najgorsze jest to #!$%@? okłamywanie siebie.
- Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
- Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
- Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
- Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak wszystko #!$%@?łem i po miłości)
- Skończą się wakacje to przestanę pić ( w szkole byłem #!$%@? codziennie)
- Zrobię prawko to przestanę pić ( po 3 miesiącach mi zabrali za jazdę po pijaku)
- Pójdę do pracy to przestanę pić ( w robocie byłem #!$%@? non stop)
- Zakocham się to przestanę pić ( wystarczył pierwszy poważniejszy kryzys żebym zachlał, a na koniec i tak wszystko #!$%@?łem i po miłości)
Ytarka +83
Kurcze, miałam iść spać ale chyba pójdę schudnąć XD
Jak miałam kilka lat i byłam bezmozgim yeti, krzyczałam coś do randomowych ludzi z balkonu i od razu się chowałam, taka byłam wyszczekana, pewna siebie i zabawna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no identyko jak @Blackol12
Jak miałam kilka lat i byłam bezmozgim yeti, krzyczałam coś do randomowych ludzi z balkonu i od razu się chowałam, taka byłam wyszczekana, pewna siebie i zabawna ( ͡° ͜ʖ ͡°) no identyko jak @Blackol12
#razem #partiarazem #bekazpisu #bekaznowoczesnej #bekazkod #trybunalkonstytucyjny #lewica #polityka
@cesorz_slonski: też lubię Marksa, polecam poczytać ;)
@svr_: nie wiem, nie znam go, ale możesz go zapytac ( ͡°
@cesorz_slonski: ale czy Marks był marksistą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3500 zł netto zarabia znacznie więcej niż 10% ludzi. Poza tym nasyzm zadaniem nie powinno być bogactwo relatywne "Ło jestem bogaty bo zarabiam 1000 zł, a sąsiedzi tylko 200 zł, hehe, jest super",
Mi tam daleko do dzikich korwinizmów i tym podobnych, no ale jednak bogactwo bierze się z pracy i to powinna być podstawa - jak najwięcej dobrze płatnej pracy, wtedy już będzie co opodatkować i nawet będzie można rozrzucać pieniądze na różne socjalistyczne pomysły, nie wcześniej.
Z kolei ciągle mam wrażenie że Razem i im podobni są źli
No ale jak mówiłem, nie znam się, więc skoro wg Ciebie program Razem spowoduje podwyżkę podatków dla "znacznie więcej niż 10%" to dyskutuj z nimi, ja tylko cytuję co znalazłem w necie :)
Zgadza się. Najbiedniejsi według Razem zapłacą mniej, ale na prawdę niewiele mniej. Odpowiada to mniej więcej wprowadzeniu kwoty wolnej 10
Juz dawno sie zbieralem zeby to napisac a ze mam chwile czasu i jest ten watek wykopany to se uzyje wykopu jako edytora tekstu a jednoczesnie opublikuje moj manifest. Poglady sa moje z takimi sie niespotkalem (duzo nie szukalem bo to anarchistyczne #!$%@? to belkot) aczkolwiek mozliwe ze ktos takie poglady opublikowal wczesniej. Jezeli nie jestescie swiadkami narodzin nowego nurtu politycznego
No to w takim razie jak? Panstwo pomoze? No raczej panstwo to do anarchii dazyc nie bedzie.
Wiec kto? Tak moje dzieci anarchisci. Anarchisci? Przeciez to brudasy zyja w jakis sklotach z daleka od spoleczenstwa wyrzutki sa przeciwko postepowi technologicznemu itp.
Zgadza sie ci zadymiarze i inni rewolucjonisci to moze chca dobrze ale ich metody sa #!$%@? wiec i oni sa #!$%@? i bardziej szkodza anarchizmowi niz mu
Beka z nierobów i nieudaczników którzy chcą, żeby utrzymywali ich zachcianki najbogatsi. Rzygac mi sie chce, jak patrze na wyborcow #razem.
@wentynski: no czym są, oprócz typowego #!$%@? umysłowego?
Ja za to myślałem, że czerwone sztandary już dawno pochowane w szafach
@ruszka: to się napij miętki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stop_tvp: no stary właśnie tym, własnie tym :)
@stop_tvp: a to cała zachodnia i północna Europa nie jest lewacka i czerwona? ( ͡° ͜ʖ ͡
Daleko Zandbergowi do poważnego polityka.
zwykla sztuczka, zeby bardziej sie odroznic