Aktywne Wpisy
monky +266
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Nacho_Libre +7
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
"No i wylądował, pierwszy odcinek specjalny poświęcony jednej grze. W tym speszjalu rozmawiamy o Destiny, gra kontrowersyjna, gra o której słyszał chyba każdy, grało wielu.
Na potrzeby tego odcinka specjalnego mamy specjalnych gości, nieoficjalnie największy fan gry w Polsce, Maciej, znany z wielu utworów akordeonowych muzyk, który gdy nie gra na swoim instrumencie, gra na nerwach innych graczy w Crucible.
Drugim ekspertem, który się wypowiada jest DarkSerge, dla przyjaciół Darek, dla rodziców Daruś, specjalista od rajdów, mentor Macieja.
Dla równowagi jest też głos osoby nowej w temacie Des, egocentryk i jego egocentryczny punkt widzenia oraz ja, Liquid, pograłem, przeszedłem, sprzedałem w skrócie – foszek :)
Pogadaliśmy sobie o tym, czego się po grze spodziewaliśmy, co otrzymaliśmy, jak gra wygląda obecnie i czego spodziewamy się w kolejnej części."
#tmc #destiny #ps4 #podcast #januszekonsol