Wpis z mikrobloga

@jamtojest: Ubezpieczyciele po prostu nie chcą tracić na wypłacie odszkodowań z OC i podwyższają jego cenę. Możesz sprawdzić u innych ubezpieczycieli ale ogólnie to wszędzie podrożało bo szkodowość na OC jest bardzo wysoka. No i PiS już zapowiedział powrót podatku religi.
@anonim1133:
@chore_kalafiory:
Wiadomo że będę negocjować, ale smuci mnie to. W ostatnich latach sami od razu proponowali lepszą ofertę w stosunku do poprzedniego roku. Myślałem że chociaż ta branża jest w miarę normalna i nie trzeba odprawiać tańców wojennych jak przy przedłużaniu umowy na telefon czy internet ;)

@ziobro2:
@siodemkaxx:
Ja ich podliczę na koniec roku. Już teraz czuję, że moje 500 zł na dziecko będzie mnie kosztować
@jamtojest: Niewiele ma to wspólnego z #dobrazmiana, bo ceny konkretnie poszły w górę w ciągu ostatniego roku ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli chcesz taniej znaleźć OC to wejdź na nasz kalkulator OC https://mfind.pl i jedną kalkulacją zrobisz porównanie w kilkunastu firmach :) Dodatkowo jak rzucisz link do wyników na priv to dorzucimy jakąś zniżkę dla Mireczka ( ͜͡ʖ ͡€)
PS: Ważne, aby
@mfind: O proszę, o tej porze w pracy? ;)
Jestem w bazie jakiejś innej porównywarki i co roku mi podsyłają oferty, więc jeszcze na nich czekam, zwykle warto. To o czym pisałem wyżej to propozycja aktualnego ubezpieczyciela, a jeszcze mi się chyba nie zdarzyło przedłużyć u tego samego ;)

W wolnej chwili zarejestruję się też u Was i zobaczymy ;)