Aktywne Wpisy
eisil +61
Gniję już na tym neecie ehhh
Potrzebuję ludzi. Potrzebuję akceptacji, serdeczności, chwytającej rozmowy, sympatii, uczuć wyższych. Brakuję mi tego, chciałbym tego zaznawać.
Tylko cóż...
Chłop jest bezrobotny, a ludzie takimi gardzą, bo sami muszą #!$%@?ć i dążą do czegoś, często muszą sami się utrzymać, więc mają ból dupy jeśli ty nie robisz tego samego, a pytanie "czym się zajmujesz", to pytanie bazowe. Ja nie mam na nie odpowiedzi, bo zajmuję się niczym,
Potrzebuję ludzi. Potrzebuję akceptacji, serdeczności, chwytającej rozmowy, sympatii, uczuć wyższych. Brakuję mi tego, chciałbym tego zaznawać.
Tylko cóż...
Chłop jest bezrobotny, a ludzie takimi gardzą, bo sami muszą #!$%@?ć i dążą do czegoś, często muszą sami się utrzymać, więc mają ból dupy jeśli ty nie robisz tego samego, a pytanie "czym się zajmujesz", to pytanie bazowe. Ja nie mam na nie odpowiedzi, bo zajmuję się niczym,
Wanzey +74
Eh chciałem być jak @qew12 i zapytałem ją czy chce iść ze mną na barbie i do kawiarni i odpisała nie dziękuję i kropka na końcu (╯︵╰,) It's over dla chłopa i serce boli (╥﹏╥) Szaleństwo nadchodzi i całkowite odcięcie od świata i zanurzenie się w krainie swojej fantazji, świecie idealnym ( ͡° ʖ̯ ͡°) Every step I take, every
Dziadek ma stary telewizor miał podłaczony przez remontem bloku tależ sat do tego dekoder i wszystko smigało. Remont bedzie troche trwać, wiec poszperałem troche w googlach i znalazłem antene pokojowa i teraz pytanie kupować? bedzie to dzialać na starym telewizorku? Czy wystarczy tylko podlaczyć i bedzie wszytsko okay?
#telewizory #technologia #elektronika
@alibaba848: @atri: Dzieki za odpowiedz!
Tak jak myslałem...Dekoder ma na ktorym jest telwizja "N". Poprawcie mnie jesli sie myle. Jesli obcena antene sciagneli, dekoderowi brakuje anteny czyli wystarczy podlaczyc taka antene do dekodera i bedzie działac normanie jak wczesniej?
(Zamiana taleza na takie pudełko jak na obrazku wyzej?)
To jakie widzisz rozwiazanie tego problemu? Co mam robic?
@rebul4:
Hm może kupie ta antene i jakos dziadek sobie podlaczy do dekodera... Jak myslicie bedzie musiał cos po podlaczeniu ustawiać czy bedzie pare programow?
pytam bo chce jutro do zadzwonić i wyjasnic wszytsko.
Dziekuje za odpowiedzi!!!
@alibaba848: Ale są dekodery satelitarne n-ki, które mają też wbudowany dokoder DVB-T i wtedy właśnie wystarczy tylko podpiąć taką antenę telewizji naziemnej. Wiem, bo z pół roku temu robiłem to u mojej babci i działa super.
@polonia66: Jeśli ten dekoder satelitarny z N-ki ma takie gniazdo antenowe tv naziemnej, to zabangla. Łatwo też możesz