Asterod Asterod 06.03.2016, 12:37:56 15 + Ehhh mirki, moje życie to jakiś k---a eksperymentżyj w g---o kraju gdzie często toczą się wojnymatka spadła z rowerka jak byleś mały, ojciec w---------ł zagranice nie znasz typamieszkasz z wujkiem na wsijak tylko podrastasz w----------z jak najszybciej na studia do najbliższego miastawróć w wieku 21 lat na wieś bo studia g---o dałyc---------a.jpgwujek mieszka z jakaś grażyną i loszką podwiekiemobie dobre d--y, szczególnie grazyna m--fprzez ten czas jak cie nie było niezłe inby się o----------y na wsisąsiad wujka sądzi się z nim o jakieś stare ruiny co leża niedaleko”k---a oddej mnie to, to moje nie k---a bo moje”zaczynasz romansować z grażynką milfemloszka też dobra ale lepiej nie ryzykowac bo ciepłe plackisąsiad zwołuje lokalnych sebixów i napada na dom wujka”K-----a oddaj mnie ruiny!!!111”wielka bijatyka w domunagle wbijają słuzby porządkowe i wsadzają w kajdanki wszystkichniechktoszatrzymakaruzeleinby.exeżeby było śmieszniej wbija ksiądz jak to na typowej wsiksiądz jest z kolegami januszamizaczynają n---------ć mundurowychnie wierz własnym oczom co się o--------adołączasz do tego festiwalu śmiechu i zabawy.bagiety uciekływielkie zadupie więc zanim posiłki przyjadą minie trochę czasuokazuje się ze ksiądz zażył za dużo w---------u i jest bliski spadniecia z rowerkaprzed smiercia mowi ci ze jest twoim ojcemcała inba cie przerasta więc s---------z z krajumineło troche czasu, wracasz na wiesgrazynka m--f hajtneła się z jakimś Januszem ze wsiloszka podwiek już podrosła więc można na legalu :>hajtasz się z loszkąmfw masz na imię Tadeusz Soplica#pasta #coolstory
L.....k konto usunięte 06.03.2016, 12:40:58 via Android 2 + @Asterod: było warto iść na studia?Pokaż spoiler
Asterod Asterod 06.03.2016, 12:52:12 0 + @Lotczyk: Aa szkoda k---a gadać, szkoda strzępić ryja... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pasta #coolstory
było warto iść na studia?