Aktywne Wpisy

InnyWymiar90 +98
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
źródło: temp_file5189829851493479212
Pobierz
Zaid +145
Dla tych, którzy śledzą moje szalone zagranie na rynku kryptowalut – dziś udało się osiągnąć pierwszy kamień milowy: 500 tys. PLN! To oznacza zysk +123% od czerwca 2023.
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
Jak wspominałem wcześniej, nie zrobiłem żadnego magika podczas ostatniego okresu konsolidacji, nawet gdy wartość portfela spadła do <70 tys. USD. Było wtedy troche szyderczych komentarzy, ale pamietajcie ze ja naprawde sie pogodzilem nawet ze strata 100% tego kapitału. W tym czasie zdecydowałem się jednak na
źródło: Screenshot_20241111_185749
Pobierz

żeby najpierw pisać do tego pseudo kanału smiechawaTV by usunęli to ze sklepu. Czerpią oni korzyść finansową wykorzystując znak towarowy - prawdopodobnie. Jeśli mają zgodę to sobie to wyjaśnią. Tylko nie ma nic gorszego niż wykorzystywanie czyjejś własności by kręcić swój biznes.
Niestety nie mogłem znaleźć innego emaila ale napisałem to na support od UT.
Pozdrawiam swój perfekcyjny angielski.
Jak znajdziecie email który jest aktualny i prowadzi do czegoś wyżej niż support to mi podajcie.
#gruszkabagietstory #gry #polskiyoutube
źródło: comment_WsrRGkFYPDuUUjsmzXq3UW1hTcxXnmRq.jpg
PobierzStuu - groźby gwałtu
bo nawet jak mają lub nie mają umowy to nie muszą wam zdradzać nic
Super pomysł bulwo
Choć sam wątpię żeby amerykański epic był szczególnie
https://www.facebook.com/212046092159497/photos/a.216028248427948.57786.212046092159497/985204401510325/?type=1&theater
Komentarz usunięty przez moderatora