Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Co do poglądowego zdjęcia - 1 czy 2?
#pytaniedoniebieskichpaskow #ladnapani #logikaniebieskichpaskow #randkujzwykopem #piatkowerozkminyprzynauce
Komentarz usunięty przez autora
Wydaje się, że nie... Zatem trudno powiedzieć, czy lepiej z makijażem, czy bez.
@bool_bool: Kolega słyszał o makijażu permanentnym?
@hokuspokusczarymary: Zatem sama rozumiesz, że trudno ocenić... Z całą pewnością jednemu będzie się podobała dziewczyna po prawej, drugiemu po lewej. Bo to dwie różne dziewczyny.
Jeśli dasz jedną dziewczynę w opcji A i B, to będzie można obiektywnie ocenić która z tych opcji jest lepsza.
Bywa tak, że dziewczyna lepiej wygląda w makijażu i rzadziej spotyka się dziewczyny, które dobrze wyglądają bez makijażu.
Są to dziewczyny których typ
@hokuspokusczarymary: Zaskoczę cię...
Niekoniecznie.
Duże są ciekawe ale małe są najfajniejsze (ʘ‿ʘ)
co do aktorki z pierwszego zdjęcia, strasznie mi przypadła do gustu #notlesbo i trochę się inspiruje jej osobistym stylem (nie z tego zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡°)) więc pewnie ze względu na tę słabość ją tu dałam. W każdym razie dzięki za opinie, ale czego byście