Aktywne Wpisy
asdfiksowy +90
ale mnie #!$%@? ta moda na pomaganie zwierzakom. Wszystko #!$%@? na pieski.. dziecku umierającemu nie pomogą a wpłacą na pieski.. Sam mam psa, dbam o niego, ale no #!$%@?... #!$%@? mnie strzela jak widzę ajtuja który zachowuje się jakby te jego psy były ludźmi.. Karmienie z mordy do mordy, całowanie, dawanie psu jedzenia z widelca, obchodzenie urodzin, torcik... Nie wiem czy to zoofilia, czy tylko jakieś ubytki w mózgu ale ten trend
Silklash +330
Zajmuje się tym już dłuższy czas i po konsultacji z prawnikiem stwierdził razem ze mną, że obecny wzór nie chroni w żaden sposób mnie jako wykonawcy. Czy ktoś podzieliłby się wzorem z jakiego korzysta przy podpisywaniu takich umów?
Prawnik powiedział że za 1000 zł napisze...Może gdybym tylko z tego żył to bym dał, ale na dzień dzisiejszy to słaba inwestycja dla mnie.
Poprawki do projektów powinny być zwyczajnie przeliczone na wartości mierzalne.
Można ograniczać to formalnymi (na dokumencie) prośbami o zmiany, które są konkretnie podparte listą zmian, a ty masz się z tego wywiązać. Zastrzegasz konkretną ilość takich zmian, które oferujesz za darmo, a następne są odpłatne wg twojego