Aktywne Wpisy
Zielony_Minion +61
Żebym dobrze zrozumiał ta część #anastazjazgrecji #afera
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
1) Znaleziono ciało.
2) Złapali ciapatego, którego podejrzewają o popełnienie morderstwa.
3) Ten ciapaty mówi, że uprawiał z nią dobrowolny seks. (A co ma powiedzieć? Że ja zgwałcił? Pewnie jest nasienie potwierdzające stosunek, ale nie gwałt)
4) Wszyscy wierzą podejrzanemu o morderstwo. Że się #p0lka puściła.
Wy #!$%@? jesteście normalni?
niezdiagnozowany +129
My nie wiedzieli my nie chcieli my myśleli, że kobieta ma tyle praw ile stary niepotrzebny mebel. My przepraszamy.
#anastazjazgrecji
#anastazjazgrecji
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kto od stycznia pracuje w nowej formie?
Kto zaczął w miarę szybko wszystko ogarniać i szybko poprawił język?
Komu szef powiedział dzisiaj że żałuje że jestem tutaj tylko do września, bo cenią takich pracowników jak ja i chętnie zaproponowałby mi umowę bezpośrednią?
A zaraz potem dodał że jeżeli po studiach byłbym chętny dalej tutaj pracować albo gdybym zmienił zdanie to żebym dał tylko znać, zwłaszcza że budują nową halę i będą potrzebowali kogoś kto ogarnia temat bo dojdzie wielu nowych pracowników
Pierwszy raz od dawna czuję się jak #wygryw i że coś mi się w życiu udało. Aż bym was wszystkich wyściskał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #czujedobrzeczlowiek
A propos języka, #zagranico ?
@tanczacyzmirkami: trafiłem na taką firmę że mamy głównie takich szefów, czy to kierownik czy majster. Nie ma nic lepszego jak to że ktoś wyżej zauważy że się starasz. Tak, Reich niestety
Komentarz usunięty przez autora
P.S. zdziwilbys się jak bardzo niektórzy tego nie potrafią ogarnąć...
jedyną droga to albo mając jakieś doświadczenie złożyć CV bezpośrednio do firmy, albo tak jak ja przez pośrednictwo i się wykazać.
Ja zaczynałem w Niemczech jako elektryk na budowach, już raczej nie chciałbym do tej pracy wracać :)
Dzięki, na pewno się przyda, najważniejsze to myśleć pozytywnie i wierzyć w siebie no i nie spoczywać na laurach :)
A kolega @bazingaxl: ma rację, przy takiej stawce pieprzyć studia
@mich2406: od czwartku mi to spokoju nie daje, a im dłużej o tym myślę to tym bardziej nie daje mi to spokoju. Największy problem siedzi w mojej głowie a jest taki, że samotność nie daje mi tutaj spokoju. Teraz nie mogę się doczekać urlopu w maju, urodzin ze znajomymi i wypadu w góry. Nie spotkałem tutaj jeszcze nikogo z którym związałbym jakieś większe znajomości mimo prób (ostatnia skończyła się