Aktywne Wpisy
Chłopiec i jego siostra w 2020r byli ofiarami pedofila, Krzysztofa F., członka PO, jakiegoś tam pełnomocnika do sprawa LGBT itp.
Sprawa wyszła na jaw, facet został skazany. Celem ochrony dzieci sprawa została "wyciszona", tudzież może dużo osób o tym wiedziało, ale po prostu mając na uwadze dobro dzieci - nikt o tym głośno nie mówił, nie latał z tym do mediów - bo co by to miało zmienić oprócz pogorszenia sytuacji dzieci.
Sprawa wyszła na jaw, facet został skazany. Celem ochrony dzieci sprawa została "wyciszona", tudzież może dużo osób o tym wiedziało, ale po prostu mając na uwadze dobro dzieci - nikt o tym głośno nie mówił, nie latał z tym do mediów - bo co by to miało zmienić oprócz pogorszenia sytuacji dzieci.
scala_dev +61
Coś we mnie pęka, coś się przelewa, jakaś czara goryczy.
Życie w tym bagnie jest bezcelowe, ja nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak musi być beznadziejnie w miastach powiatowych.
- Nieruchomości: jak nie masz mieszkania w spadku po dziadkach albo rodzicach to obecnie można zapomnieć o jakimkolwiek kupowaniu nieruchomości. Młodzi ludzie musza albo mieszkać ze starymi albo … nie ma albo. Chcesz wyjechać na studia z powiatowego albo wsi do dużego miasta?
Życie w tym bagnie jest bezcelowe, ja nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak musi być beznadziejnie w miastach powiatowych.
- Nieruchomości: jak nie masz mieszkania w spadku po dziadkach albo rodzicach to obecnie można zapomnieć o jakimkolwiek kupowaniu nieruchomości. Młodzi ludzie musza albo mieszkać ze starymi albo … nie ma albo. Chcesz wyjechać na studia z powiatowego albo wsi do dużego miasta?
Powiedzcie:
1. Jaką becie z salonu kupować? Ma być ładna. Tylko nie jakieś gówniane coupe/hatchback dla janusza, prawilny sedan/cabrio. Z4 rołdster? Na co teraz lecą gimbuski? Czy np. MX-5 lepsza? Albo SLK? Poradźcie, jestem lajkonikiem w temacie aut.
2. Chev zamknął swoje salony w demoludach. Załóżmy że chcę wziąć Camaro w lizingu, da się to jakoś zrobić? pikrel
3. Gdzie uszyję ładny i tani bispołk garnitur? #modameska #ubierajsiezwykopem
4. Potrzebuję jakiejś fajnej Ukrainki do ogarnięcia syfu na chacie, znacie kogoś? Serwisy typu Pozamiatane, Posprzątane peel są coś warte?
thx from the mountain
3. Vistula.
http://mrvintage.pl/2015/10/jeden-garnitur-trzy-dni-podrozy.html
Pytanie czy dają lizing? Czy musiałbym się wtedy #!$%@?ć z finansowym we własnym zakresie?
na
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dutch: Jeśli chodzi o samochód to przy Twoich parametrach życiowych wyłącznie Camaro. MX5 jest za babska, podobnie SLK. Dodatkowo za SLK czy Z4 mocno przepłacisz.
@Dutch: jak ładny i tani, to raczej MTM, jak MTM to Cafardini :)
@Dutch: ziomex to nic skomplikowanego, idziesz do gościa i kupujesz, lizing to Ci na miejscu sami przypucują
http://otomoto.pl/oferta/chevrolet-camaro-coupe-405km-0-100-w-5s-fabrycznie-nowy-bezwypadkowy-vat-23-ID6ygGV3.html#26a8443f3d
Camaro jest normalnie w salonach w Niemczech, Polacy ściągają to od nich (więc wersja EU) na normalną fakturkę :)
@Dutch: nie znam, ale mogę popytać
ps. w końcu pyknąłeś jakaś majętną wdówkę? :)
Z4 i SLK są dla bogatych kobiet albo fryzjerów. W tej cenie masz używaną 911, którą możesz kupić za pośrednictwem salonu, więc będzie wszystko tip-top.
I niechaj Ci miłościwy Pan w kolejnych pociechach wynagrodzi, cobyś się na 500+ na guwniaka załapał.
Tylko takie pykam
Niestety :(
Na porszaki też paczyłem, śliczne są, ale chcę nówkę, a 500K to jednak jeszcze nie mój pułap