Wpis z mikrobloga

Miraski kochane wy moje, z #warszawa i trochę z #motoryzacja. A trochę nie.

Powiedzcie:
1. Jaką becie z salonu kupować? Ma być ładna. Tylko nie jakieś gówniane coupe/hatchback dla janusza, prawilny sedan/cabrio. Z4 rołdster? Na co teraz lecą gimbuski? Czy np. MX-5 lepsza? Albo SLK? Poradźcie, jestem lajkonikiem w temacie aut.
2. Chev zamknął swoje salony w demoludach. Załóżmy że chcę wziąć Camaro w lizingu, da się to jakoś zrobić? pikrel
3. Gdzie uszyję ładny i tani bispołk garnitur? #modameska #ubierajsiezwykopem
4. Potrzebuję jakiejś fajnej Ukrainki do ogarnięcia syfu na chacie, znacie kogoś? Serwisy typu Pozamiatane, Posprzątane peel są coś warte?

thx from the mountain
źródło: comment_xjCLWWAWkdQDoeXQRPC22A7SNJGfoGzE.jpg
  • 36
1. Jaką becie z salonu kupować? Ma być ładna. Tylko nie jakieś gówniane coupe/hatchback dla janusza, prawilny sedan/cabrio. Z4 rołdster? Na co teraz lecą gimbuski? Czy np. MX-5 lepsza? Albo SLK? Poradźcie, jestem lajkonikiem w temacie aut.

@Dutch: Jeśli chodzi o samochód to przy Twoich parametrach życiowych wyłącznie Camaro. MX5 jest za babska, podobnie SLK. Dodatkowo za SLK czy Z4 mocno przepłacisz.
@Dutch: kryzys wieku średniego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Z4 i SLK są dla bogatych kobiet albo fryzjerów. W tej cenie masz używaną 911, którą możesz kupić za pośrednictwem salonu, więc będzie wszystko tip-top.
@Jason_L_McCabe: popytaj popytaj.
I niechaj Ci miłościwy Pan w kolejnych pociechach wynagrodzi, cobyś się na 500+ na guwniaka załapał.

ps. w końcu pyknąłeś jakaś majętną wdówkę? :)

Tylko takie pykam
@tytanos:

kryzys wieku średniego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Niestety :(

W tej cenie masz używaną 911, którą możesz kupić za pośrednictwem salonu, więc będzie wszystko tip-top.

Na porszaki też paczyłem, śliczne są, ale chcę nówkę, a 500K to jednak jeszcze nie mój pułap
@Dutch: I teraz akurat naraz kupujesz samochód, garnitur i wynajmujesz Ukrainkę do sprzątania? I nie masz pojęcia gdzie się kupuje samochody, garnitury i skąd się bierze Ukrainki? A do tej pory gdzie kupowałeś ubrania i czym jeździłeś? Gdybyś faktycznie miał kasę ze swojej działalności prawniczej to już byś miał pewne doświadczenie w takich sprawach i nie pytałbyś nas o radę.