Wpis z mikrobloga

@artickman: jeżeli wcześniej miałeś Samarę to warto wziąć Morinth, ma inne kwestie dialogowe i opowiada swoją część historii. Za wiele to sensu nie ma pod względem fabularnym, wymieniać doświadczoną Asari na młodocianą sex-zabójcę, ale oprócz tego nie ma to większego znaczenia. Sama postać bardziej pasuje do renegata.

@JesusOfSuburbia: Ta seria wciąga jak czarna dziura, ile razy się nie przejdzie to chce się wrócić żeby coś inaczej zrobić i zobaczyć tego konsekwencje. Wcale się nie dziwię. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No Wiedźmin 3 się chowa, pomimo tego, że uwielbiam jego świat.
@artickman: w porównaniu do Samary. Nie pamiętam tak dobrze szczegółów, w ME 2 grałem ostatnio ponad 3 lata temu. Liara jest w załodze dzięki swojej wiedzy, a nie dzięki doświadczeniu (przynajmniej w ME 1).
Młodocianą? Morinth już jest w fazie matrony, samo to świadczy o jej wieku.

@artickman: Ma jakieś 450-500 lat, a Samara jest prawie dwa razy starsza, tak trochę dokładniej. Ale ważniejsze jest to, że ma młodocianą osobowość.
@HpALc_9000: Już nie chciałem kotleta odgrzewać, ale sprawdzałem to. Morinth ma około 400 lat, Samara sięga już tysiąca, Liara w 3 części ma bodajże 105 lat. Anyway i tak już za późno, Samara masterrace. ( ͡° ͜ʖ ͡°)