Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maximus481: Jak jakiś cygan przegląda wykop i zobaczy to wszystko i jaka inba się z tego zrobiła to stracisz robotę i jeszcze Cię brudasy tam zruchają.

@kitanop: A Ty policz jeszcze raz, bo z matmy nie zdasz.
  • Odpowiedz
@weeden: zawsze byłem słaby z geografi :-)
Widzę co 3 dni cyganów w polskim sklepie wysyłają zawsze ok 200£ zawsze do romuni tylko odbiorca sie zmienia ...
  • Odpowiedz
Rzeźby lodowe 800zl każda, jest chyba 7. 140k cała. Impreza, 480 ludu, zaraz się zaczyna

@maximus481: raczej wątpię że cyganie mieli by takie pieniądze, może to Ormianie ? Oni lubią takie wystawne imprezy.
  • Odpowiedz
@maximus481: k---a tyle kasy p-----------ć na wesele, aby się nażreć i wysrać, pewnie kredy wzięty ale przed rodziną trzeba się pokazać, w dupie mam co kto robi ze swoimi pieniędzmi, ale z tego będę miał bekę zawsze.

I najlepsze jest to, że im biedniejsi ludzie, tym więcej siana w wesele w---------ą, nigdy taki dobry autem nie pojedzie, jeździ jakimś cienkolem za 600zł a wesele na kredyt za 50 k wyprawia
  • Odpowiedz
@maximus481: Obsługiwałam różne bankiety, nawet na 1200 osób, robiłam drinki z atramentem z kałamarnicy, lałam wodę mineralną po 100 zł za butelkę... ale takiego bogactwa alkoholi na stołach i tylu rzeźb lodowych w jednym miejscu jeszcze nie doświadczyłam :O
Aż strach pomyśleć, jacy to "mili" goście przyjdą...
  • Odpowiedz
@maximus481: Ja p------ę, siedze w pracy za jakieś marne pieniądze, a ja jacyś cyganie od rana w poniedziałek (!) p------------ą 140 tysięcy polskich złotych na balet... dlaczego i skąd mają taki hajs!? ()
  • Odpowiedz
k---a tyle kasy p-----------ć na wesele, aby się nażreć i wysrać, pewnie kredy wzięty

@Hadzi: Wesele w planach, to dopiero chrzciny z poprawinami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz