od kilku dni Wykop i wszystkie media w Polsce żyją ujawnionymi ostatnio informacjami dotyczącymi podobno @lechwalesa.
W związku z tym @lechwalesa postanowił odpowiedzieć na Wasze pytania w swoim AMA, aby w jednym miejscu i czasie zebrać wszystkie poruszane kwestie.
W imieniu @lechwalesa chcielibyśmy Was serdecznie zaprosić na to wyjątkowe wydarzenie, które odbędzie się w poniedziałek, 29 lutego 2016 roku, około godziny 10:00 - oczywiście na Wykop.pl
Wierzymy, że przygotujecie wiele ciekawych i merytorycznych pytań, warto wykorzystać taką okazję!
bo ludzie nie mają co robić tylko tracić czas... Serio pracujesz już czy jeszcze chodzisz do szkoły, bo widzę, że priorytety troszkę inne niż odpowiedzialny dorosły człowiek.
@Neaopoliti: xDDDDDD Wydaje mi się, że chciałeś mnie obrazić A co ja Cię tam będę do czegoś przekonywał - możesz twierdzić, że ludzie mają inne priorytety, ale w godzinie AMA transfer na Wykopie będzie największy od czasów jego powstania. Poza tym wystarczy spojrzeć
- Panie prezydencie, pierwsze pytanie od użytkownika dfjkghjdfhgkoles: czy był pan Bolkiem? - No wiecie co, ja który pokonałem komunizm, ja... a tu jakiś śmieć, śmieć po prostu pyta mnie o takie rzeczy? Koniec wywiadu. Żeby taki śmieć...
I na cholerę to komu?? Będzie p-------ł bez ładu i składu jak za każdym razem kiedy cokolwiek pisał na wykopie. Ale gratuluje administracji za bardzo dobre posunięcie. Z pewnością ruch na wykopie zwiększy się jeszcze bardziej.
od kilku dni Wykop i wszystkie media w Polsce żyją ujawnionymi ostatnio informacjami dotyczącymi podobno @lechwalesa.
W związku z tym @lechwalesa postanowił odpowiedzieć na Wasze pytania w swoim AMA, aby w jednym miejscu i czasie zebrać wszystkie poruszane kwestie.
W imieniu @lechwalesa chcielibyśmy Was serdecznie zaprosić na to wyjątkowe wydarzenie, które odbędzie się w poniedziałek, 29 lutego 2016 roku, około godziny 10:00 - oczywiście na Wykop.pl
Wierzymy, że przygotujecie wiele ciekawych i merytorycznych pytań, warto wykorzystać taką okazję!
źródło: comment_UOAAz1RvelVyK3IBi5Qk7wfJyIWtB2HT.jpg
Pobierz@dolOfWK6KN: dodane dzięki
@Neaopoliti: xDDDDDD Wydaje mi się, że chciałeś mnie obrazić
A co ja Cię tam będę do czegoś przekonywał - możesz twierdzić, że ludzie mają inne priorytety, ale w godzinie AMA transfer na Wykopie będzie największy od czasów jego powstania. Poza tym wystarczy spojrzeć
źródło: comment_OnLOCs3wKzFgpnZiCvmG9PBTGFMQ6dbS.jpg
Pobierzźródło: comment_mmk4LftalOltdDTO5HHRv3DwiphDiH4U.jpg
Pobierz- Panie prezydencie, pierwsze pytanie od użytkownika dfjkghjdfhgkoles: czy był pan Bolkiem?
- No wiecie co, ja który pokonałem komunizm, ja... a tu jakiś śmieć, śmieć po prostu pyta mnie o takie rzeczy? Koniec wywiadu. Żeby taki śmieć...
źródło: comment_Nvj5lo1ZGetMaW3Iq2GL1ecMwsGCXkoz.jpg
Pobierz