@czaykowski: szanuję taką inbę xD wykopki ciekawe stworzenia: nie są gejami ale ból dupy mają nieziemski xD wystarcza jeden jotpeg a już gównoburza xDD
@MatHappy: ludzie, którzy nie są kryptogejami i całkowicie i obojętny dla nich jest obrazek ukazujący dwóch kochających się ludzi xD
zwykle wielki krzyk prawaków przeciwko takim obrazkom to damage control, bo nie rozumiem jak furię może budzić coś takiego. A może furia wynika z próby wyparcia?
@Kazach_z_Almaty: Też mi #!$%@? argument o jakimś kryptogeju! Właśnie dzięki nie propagowaniu takich zachowań dzisiaj mamy Polskę bez islamistów! Bo lewactwo zaczyna się niewinnie - najpierw propagowanie homoseksualizmu, a potem innych kultur etc. w imię jakieś ideologii "każdy inny, wszyscy rowni".
@MatHappy: Pewnie napiszesz, że #!$%@? od rzeczy. To co napisałem to wielki skrót myślowy, bo jak wiadomo lewakowi prędzej wmówisz, że Ziemia jest płaska - niż wyleczysz go z lewactwa. Dlatego też nie chce mi się rozpisywać.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Także ten.
Ja chętnie więcej obejrzę.
Komentarz usunięty przez autora
wystarcza jeden jotpeg a już gównoburza xDD
zwykle wielki krzyk prawaków przeciwko takim obrazkom to damage control, bo nie rozumiem jak furię może budzić coś takiego. A może furia wynika z próby wyparcia?
@MatHappy: Propagowanie to nie to samo co akceptowanie. Nie myl tych pojęć.