Aktywne Wpisy

Kasahara +706
Ważne przesłanie do początkujących czy zaczynających - NIE LĘKAJCIE SIĘ!
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
źródło: 71kv2A4pgHL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
smuteczek2000s +20
Sorry honey, I can only be your nightmare (。◕‿‿◕。)
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
A tak serio to miłego długiego weekendu!
Nowy rok, stara ja, ale nowy bagaż doświadcze!
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file6627460578259562784
Pobierz

- reedit same pozytywne komentarze w stylu: "jesteś ładna", "super figura" itd
- wykop 90% negatywnych komentarzy i hejtu.
Niestety ale frajerstwo ma narodowość.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeśli nie masz nic przeciwko.
Znasz tę dziewczynę? Jeśli wiesz, pomóż mi ją odnaleźć?
Nie chcę widzieć jej nago, mogę iść do wibsite i oglądać miliony kobiet. Więc jeśli nie masz nic przeciwko temu, możesz coś o niej opowiedzieć?