Aktywne Wpisy

Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym

DrBarrel +39

moze ktos z #informatyka bedzie wiedziec jak moglbym grac w gry na tym laptopie? Generalnie, nie moge nic instalowac, tzn mam jakies uprawnienia administratora (ale nie jest to napewno superuser zaden) i moglbym cos zainstalowac, ale wtedy od razu odkryją i bedzie pszypau. Chcialem grać w gry z pendriva ale niestety system jest skonfigurowany tak, ze nie mozna nic zapisywac na pendrivach - dlatego gry nie chca dzialac (przynajmniej LoL) bo przeciez cos tam sie zawsze w czasie gry zapisuje. Jakies rady? zalezy mi tak zeby to bylo nieinwazyjne i niewykrywalne
#edit:
ps. wirtualna maszyna tez raczej odpada ;/
Poszukaj jakichs wersji portable.
@Annnusz: polityki prywatności, poufności, niezależności, bezpieczeństwa poufnych danych i #!$%@? wi co jeszcze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jedyna szansa jaką widzę to wsadzenie jakiejś giery na karte SD i granie z telefonu - jak podłączy się telefon w trybie media device to zabezpieczenia nie działają i można dowolnie kopiować co się chce na fona.
ale jak wtedy z płynnoscią, ktos moze sie orientuje?