Aktywne Wpisy
JaZestarym +98
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Kto jeszcze ma hamulce wywołujące rozlewanie się krwi w oku (i zderzak do zrobienia, może nie wytrzymał przeciążeń)? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety zmienność uszkodzeń (raz ma zderzak do zrobienia z tyłu, raz z przodu) sugeruje że nie ma żadnego BMW, chociaż to zapewne już bez znaczenia bo i tak podobno mu spłonęło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki no i w sumie #motoryzacja
Komentarz usunięty przez moderatora
on widzial kuzwa M5, ja hjezdzilem takim autem, on chyba tylko w nid for spid
z niego jeat taki kozak ze nawet kradzione bmw kupil
@Messix: taki tam szczegół ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wychodzi na to że on faktycznie ma to BMW, w takim razie nawet nie wiem co gorsze - ewentualne zmyślanie całej historii czy prawda.