Wpis z mikrobloga

Mirki z tagu #medycyna . Mam pytanie i prośbę o radę za razem. Z góry muszę napisać że u lekarza już byłam i wybieram się niedługo do innego ale zanim doczekam się wizyty pytam was:
Czy jest jakaś choroba która daje objawy podobne do Reumatoidalnego Zapalenia Stawów?
Wiele na ten temat w internecie wyczytać nie mogę. Stawy palców prawej ręki puchną mi po kolei od jakiegoś czasu. Wszystko idzie w kierunku od najmniejszego palca ku kciukowi.
Zwracam się do was bo lekarka dała mi leki na objaw raynauda.

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mastiffek: leczę niedoczynność tarczycy i wcześniej to mi mogło mieszać - ona sama daje mnóstwo objawów typu osłąbienie itd. Teraz wyniki mam w normie. Innych objawów nie mam. Żadnej sztywności czy trudności w poruszaniu innych stawów. Opuchlizna reszty palców zeszła. Są tylko czerwone. Wczoraj zaczął puchnąć środkowy staw palca wskazującego
  • Odpowiedz
@ciagleloginzajety: a to nie pomoge. Mija siostra ma cale spektrum objawow plus stawy puchna jak u Ciebie, byla u najlepszych lekarzy w wojewodztwie, leki masaze chuje muje - diagnozy brak, po prostu JAKAS choroba immunologiczna, a ze dziewczyna 25lat ma i po nocach nie spi, nie potrafi normalnie funkcjonowac to "przykro nam"
  • Odpowiedz