Aktywne Wpisy

yaszczur +12
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +34
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

Jak już się ktos bierze za przeróbkę to można by zadbać o fajniejsze lusterka a nie ordynarne plastiki, no i tylna sprężyna chromowana która nie pasuje kompletnie do tego zestawu :P
źródło: comment_Y1EtPUBmPVRQ5HyVY31iY4ABbUQyrHng.jpg
Pobierzźródło: comment_pqVoc9m3kq9bXSGyhjFDOitTLsChd9V0.jpg
Pobierzźródło: comment_igvDhlGHNPNWZaUOINAglRU20yXgUBcL.jpg
PobierzJa np. cafe nie lubię, ale takie delikatne stylizacje mi się podobają. Oceniać można raczej ze względu na mechaniczne przeróbki, czyli jak się jeździ gratem po przeróbce.
źródło: comment_jKrdillMkN1ubEjfvjNlbNZTvuAdgFgt.jpg
PobierzJeśli chodzi o chopper to zdecydowanie mnie ujmuje styl Japan Zero na starych S&S szczególnie linia z Shovel Head.
źródło: comment_eCZbgDms1UoCFA8vPcQZsMV1Ga4SNg5Q.jpg
Pobierzźródło: comment_cDyX7wPyIRbhxaivqYoRKKP1kDnhCPpk.jpg
Pobierz@FireCrix: No obecnie GS a przyszły sezon jednak KTM, bo GS za delikatny niestety na moją jazdę.
źródło: comment_ca5LtrcC4Q1WLXnkSb9VA5gD4vkTNVbZ.jpg
Pobierz