Aktywne Wpisy
rovenna +65
Czy was droga moderacjo całkowicie powaliło? Zezwalacie na prześladowanie, znieważanie, zniesławianie, publikację wizerunku innych osób na portalu? Przecież to jest chore a przede wszystkim karalne i trzymam kciuki za pozwy zarówno wobec portalu jak i osób które wrzucają te posty.
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
ps Kiedy polki z tiktoka obrażały ukrainki to za publikację ich zdjeć (nawet bez danych osobowych) leciały od razu bany.
Art. 81 ustawy o prawie autorskim – rozpowszechnianie wizerunku wymaga zgody osoby na nim
źródło: image
Pobierz
dejmiend +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Matth ogłasza #rozdajo!
Mirki kolega dał więc robię z tego użytek – ja tego nie potrzebuje xD
Fajna filiżanka + fajny kubeczek. Ale najlepsze są wejściówki do hotelu w Rzeszowie Blue Diamond (55zł sztuka) – mogę dodać, że jedyny taki w Polsce, gdzie bar jest w basenie i takie tam inne – byłem więc wiem co piszo. Wejściówki są całodzienne wylosowani otrzymają po 2 sztuki, żeby zabrać swojego #rozowypasek lub #niebieskipasek . Jak ktoś chce może sobie sprawdzić na cennik strefy relaksu.
Wejściówki mają datę ważności do 13 czerwca 2016
5 #paczkow – każda randomowa. Dla 5 mirasów #mirkorandom wylosuje losowo paczki po kolei. Koszty wysyłki będą pokryte.
1 zestaw - Paczka kubek+długopis
2 zestaw - Paczka filiżanka + długopis
3 zestaw - 3x paczka - wejściówki całodzienne dla 2 osób na Strefę Relaksu w hotelu Blue Diamond Active SPA **** w Rzeszów – Nowa Wieś 414 (koszt 55zł za jedną wejściówkę)
#mirkorandom będzie uruchomione w Piątek wieczorem. Wysyłkę mogę zrobić w Poniedziałek
2. @wojtekpodolsze (filiżanka z krówkami)
3. @Helikrasz (zaproszenie do #bluediamondhotel ->info tutaj)
4. @Keybowsky (zaproszenie do #bluediamondhotel ->info tutaj)
W dogrywce wygrał: (niestety spłynął z 5 pozostałymi po szybie do wanny i trzeba było zrobić dogrywkę)
5. @Adamus22 (zaproszenie do #bluediamondhotel ->info tutaj