Aktywne Wpisy
MakaronowyStwor +404
KjatanSveisson +56
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zalesie
Przyszedłem do ziomka i się okazało, że na wieczór ogarnia kolację w domu bo ma rocznicę z dziewczyną ( 4 albo 7 bo mi się to miesza xd) i się chłop postarał kupił róże, świeczki i sushi z Lidla. Ogarnął to elegancko, dlatego mu fotę walnąłem na pamiątkę.
No i co się okazało? Przyszła dziewczyna o tej 19:00 i podobno się popłakała i chciała sama na spacer się przejść.
Przyszedłem do ziomka i się okazało, że na wieczór ogarnia kolację w domu bo ma rocznicę z dziewczyną ( 4 albo 7 bo mi się to miesza xd) i się chłop postarał kupił róże, świeczki i sushi z Lidla. Ogarnął to elegancko, dlatego mu fotę walnąłem na pamiątkę.
No i co się okazało? Przyszła dziewczyna o tej 19:00 i podobno się popłakała i chciała sama na spacer się przejść.
kupować nową czy używaną konsolę?
gry są przypisane do konta czy konsoli? (widze aukcje z grami na dysku ps4)
#xboxoneoxone czy #playstation #sony #ps4?
ostatnia moja konsola to playstation z fifą 98 na hali...
Gry są albo w wersjach pudełkowych - nieprzypisane albo na koncie, które czasem sprzedają wraz z konsolą.
PS4: lepsza grafika w grach, większy rynek gier używanych.
XO: stabilniejsze serwery do gry sieciowej, lepsze gry w abonamencie, część gier z x360 działa w wstecznej kompatybilności.
PS4 jest mniejsze i ma zasilacz wewnątrz obudowy. XO nie dość, że większy, to jeszcze ma zasilacz zewnętrzny, ale za to jest cichszy.