Wpis z mikrobloga

Do dziś macie czas na 100 zł które otrzymacie na majówkę jeżeli zapłacicie 5 x kartą. W poprzedniej edycji WBK nie wyrobił się z dostarczeniem kart (tłumacząc się że zbyt wiele osób wzięło udział) więc miejcie na uwadze terminy i reklamujcie ewentualne niedogodności. http://www.50zlzakonto.pl/konto-ror/100-zl-za-5-transakcji-karta-w-bz-wbk-proste-warunki/ #cebuladeals #promocje #hajs
marcinmi - Do dziś macie czas na 100 zł które otrzymacie na majówkę jeżeli zapłacicie...

źródło: comment_1E5OE3y1zKXXsYTNYVvb7sr6T0kDVUxB.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ithersell: Tylko konto godne polecenia założone przez stronę pośrednika money mania.
Do 15 marca 5 transakcji np. za 1 zł w najbliższym sklepie / na allegro płacąc kartą.
  • Odpowiedz
@ElGovanni: to zalezy od kazdego, banki dbaja o przestrzeganie prawa dlatego jak potem odwołasz zgody marketingowe to nie leci do ciebie spam ja nawet bez tego nie mialem nigdy wielkich problemow a jak juz zadzwonili to dostawali bana + mówiłem ze nie mają dzwonić ponownie. mBank kiedys mial ze swoim CRM chyba problem ale juz odpuscili. Najbardziej dziwi mnie TMUB ktory za 5% zwrotu platnosci karta wymaga tych zgod a
  • Odpowiedz
@ElGovanni: @ElGovanni: Wydanie karty to około 15 zł kosztu dla banku, opłaty interchange spadły ostatnimi laty, dużo osób jeszcze w PL korzysta z gotówki zamiast kart [prywatnie tylko place kartą w sync, ale mam sam jawny dochód :P] dlatego karta w wiekszosci bankow jest płatna w jakiś sposób: czy to minimalna płatność miesięczna czy opata stała.
  • Odpowiedz
@plumkajacy_kalafior: totalne 0 zł, wyrobienie karty to koszt banku 15 zł nie Twój :) te 4% jest zależne od stóp procentowych w Polsce czyli Rady Polityki Pieniężnej w regulaminie jest wzór jak jest obliczane oprocentowanie.
  • Odpowiedz
@marcinmi: wydaje sie byc dobre promo. Od dawna szukam jakiegos sensownego Banku bo mbankto g---o się zrobiło.
Jak rozumiem do północy trzeba wysłać podanie o wniosek jedynie ? Kurier przywiezie umowe ?
  • Odpowiedz