Wpis z mikrobloga

Jeśli miałbym określić siebie jako lewaka albo prawaka, to bliżej mi na lewo aleeee...
Ja rozumiem, że poprawność polityczna jest ostatnio modna, ale ja p------e, jak czytam takie wyrzygane na klawiaturę wypociny to nóż w kieszeni się otwiera. Zarzut, że typ zareagował agresją na agresję i że obrońca był agresorem [*] (obrońca był agresorem, ja tu widzę jakiś błąd w logice). Do tego żałosne teksty o ojczyźnie i husarzach, manipulacje w "artykule", przeczytałem i pomyślałem "ooo ale mu w--------ł", później patrzę i nie wierzę, szwed został lekko dociśnięty do ściany i żadna krzywda mu się nie stała. Jeśli natemat.pl to taki drugi onet i piszą, żeby tylko gównoburzę robić to ok, dałem sie nabrać.
#natemat #oswiadczenie #neuropa #4konserwy no i trochę #logikarozowychpaskow bo to jakaś mądra pani wysrała.
http://natemat.pl/171601,co-jest-k-wa-i-dawaj-go-po-ryju-nie-rozumiem-zachwytu-polskim-obronca-kobiet
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

i że obrońca był agresorem [*] (obrońca był agresorem, ja tu widzę jakiś błąd w logice)

agresorem w sensie osobą stosującą agresję

manipulacje w "artykule"

jakie?
  • Odpowiedz
manipulacje w "artykule"

@6c6f67696e: poważnie pytasz? Chociażby sam tytuł, który sugeruje, ze szwed dostał po ryju, a nic takiego nie miało miejsca.

agresorem w sensie osobą stosującą agresję

@6c6f67696e: w sensie? Agresorem nazywa się napastnika i kogoś kto ATAKUJE, a nie broni. "W sensie" nie upoważnia do zmiany znaczenia słowa, no ja Cie proszę...
  • Odpowiedz