Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +539
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
JanuszKarierowicz +150
Czekajcie, czyli Izrael w ciągu zaledwie kilku godzin odstępu wyeliminował dwa najwyżej postawione terrorystyczne odpady z Hezbollahu i Hamasu? (。◕‿‿◕。) No i to jest poważne państwo, no i to jest niewyobrażalna wręcz demonstracja siły. Można Izraela nie lubić, ale skuteczności i zdecydowania nie można im odmówić. W dużej mierzę zazdroszczę przywódców, którzy nie pierd*lą się ze swoimi wrogami i wysyłają muzułmańskich bandytów tam, gdzie ich
Dziś 22 (z 25) epizod gry pisanej w 10 dni wieczorami po pracy: https://www.youtube.com/watch?v=61R5uJCfr6g
Wykorzystuję bibliotekę Phaser.js jako core, a pomysł opieram o anime #dragonball.
Dodatkowo używam #babeljs, aby już teraz używać ECMAScript 6.
Kod całej aplikacji dostępny na moim GitHubie: https://github.com/piecioshka/www.dragonballplay.com
Jeśli jesteś zainteresowany to zasubskrybuj kanał i oglądaj!
#gamedev #webdev #javascript #es6
NIE BĘDĄ NAM TU JAKIEŚ CHIŃSKIE BAJKI PLUĆ W TWARZ
ale przecież jej nie wydaje ani nie jest płatna,
raczej wydawca nie będzie zwracał na nią uwagi.
Jak dobrze pamiętam w Polsce prawa do dragon ball ma JPF.
Jeśli będzie darmowa i nie będzie promować niczego sprzecznego z marką Dragon ball można traktować ją jako reklamę.
@impetyk: Upublicznia ją w Internecie, to to samo, przecież nie musi jej wytłaczać na płytach.
@impetyk: To nie ma żadnego znaczenia, są różne metody monetyzacji, a samo zyskanie popularności to
Firma od razu wyskoczyła z paragrafami i w ciągu tygodnia "przejęła" domenę, bo jak się okazało, miała do tego prawo ze względu na
Postanowiłem, że do końca tego sezonu tak już zostanie, że nie będę zmieniał domeny oraz nazwy gry.
Dziś opublikowałem ostatni materiał, który reklamuje 25-ty odcinek z tego sezonu, więc będzie to ostatni materiał reklamujący tą domenę i nazwę gry. Materiały miałem już od dawna przygotowane do publikacji oraz wrzucone na YouTube. Z każdym dniem, tylko zmieniałem status widoczności z prywatny na publiczny, nie chcę teraz przerabiać wszystkich materiałów i wrzucać jeszcze raz. Trochę pracy włożyłem w montaż. Szkoda mi trochę wszystko usuwać.
Kupiłem już nową domenę dla gry i wkrótce ją przeniosę na nową domenę oraz oczywiście zmienię