@zawor_ssacy: ehhh jak ja zazdroszczę tym którzy mają kawałek ziemi i mogą sobie zrobić wędzarkę a później gotować fasolki, grochówki, bigosy itd. w prawdziwym Polskim smaku a nie na tym co w sklepach malowane pędzlem.
@Hannahalla: znajomego zaprosiłem by skorzystal pod moim okiem, zadowalam sie kilkoma plasterkami w ramach wdzięczności. kawalkow bylo sześć. jakość > ilość (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Hannahalla: przed nadchodzacymi swietami podziałamy wiecej. chcesz to sie przylacz, Lubelszczyzna mocno. bardziej chodzi o smak i doświadczenie niz zapasy.
@zawor_ssacy: Najlepsze jest z Lubelszczyzny, owszem, ale na terenach przygranicznych, w dolinie Zielawy ( ͡°͜ʖ͡°) Wiem, jakie to uczucie mieszać kilogramy przypraw i jak potem dłonie szczypią, wiem jak nadziewać kiełbę i jak wędlinę parzyć. ;)
#wedzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Wiem, jakie to uczucie mieszać kilogramy przypraw i jak potem dłonie szczypią, wiem jak nadziewać kiełbę i jak wędlinę parzyć. ;)