Wpis z mikrobloga

@pawlo74: właśnie kurs nam mówi, że od kiedy klasik wszedł to cena skacze bo wreszcie można odetchnąć z ulgą. Można obserwować trend światowy lub słuchać się anonimów z mirko jak SharpNieSharp ;)
  • Odpowiedz
@kingscrown: obserwuję Cię od początku tutaj i niestety stwierdzam, że nie wiesz o co chodzi z tym bitcoinem. To co się dla Ciebie liczy to kasa.
Kasa może i jest ważna ale nie najważniejsza.
Pchasz małolatów w shity bez skrupułów. Nie podoba mi się to. Jeśli @SharpNieSharp chce coś przekazać znaczy, że należy go słuchać. Przez prawie 2 lata nie znalazłem nic, kompletnie nic na niego tutaj do czego
  • Odpowiedz
@pawlo74: robimy jakiegoś escrowa komu wypłacimy BTC jak ma rację? ;) ja obstawiam, że classic przejmie. Wchodzisz czy tylko gadasz bo nic nie kosztuje? Lubie jak się kładzie kasę a nie tylko #!$%@? za darmo (put cash where your mouth is). Zatem zapraszam.Od 1 Do 5BTC przyjmuję wyzwanie. Escrow weźmiemy z forum bitcointalk od starego usera.

a te "shity" co ja polecam w 80% (tak - sprawdź staty - mam
  • Odpowiedz
@kingscrown: takie wkręty to możesz wciskać małolatom co Cię słuchają a nie mi. Nie zakładam się bo nie jestem hazardzistą. Kto tu #!$%@? to okaże się już niedługo.
Druga sprawa to że ja nie jestem grubasem tak jak Ty. Dla Ciebie 1 czy 5 BTC to pewnie jak kieszonkowe dla dzieciaka.
Jest jeszcze kwestia w jaki sposób zdobyłeś tą kasę, której tu nie będę poruszał bo w sumie nie o
  • Odpowiedz
@pawlo74: no to jak nie stawiasz kasy tam gdzie buzi to mnie nie obrażaj ;)
a co do reszty - każdy ma prawo dysponować $ tak jak uważa, ale więcej osób zarobiło ze mną trejedując alty niż beze mnie i to sobie możesz sprawdzić na wykresach! masz kiedy co pisałem i o ile skoczyło w 2-3 tyg. jak masz lepszego gościa (lub nosa!) to tylko pozazdrościć.
  • Odpowiedz