Aktywne Wpisy
magiol +15
Myśle nad autem do 40k zł, zależy mi na tym aby było dość młode (mam dosyć jeżdzenia gruzami powyżej 12 lat) co byście mi polecili?
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie
#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
KingaM +27
Aaaaaa, już naprawdę nie wytrzymuję i czuję, jakby nie dało się uciec z własnej głowy. Zawsze myślałam, że jestem stabilna, ale okazuje się, że wszystko ma swoje granice – moje ego jest teraz w rozsypce, nie spałam prawie nic, a czeka mnie jeszcze harówka. Mam dość tego stanu, serio.
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Zawsze myślałam, że jestem silna albo przynajmniej normalna, ale teraz widzę, że bez pomocy specjalisty chyba sobie nie poradzę. I to ja –
Kojarzy ktoś Nether'a? Tym razem klucz steam do odświeżonej, sieciowej odsłony Nether: Resurrected dla plusująych, losowanie w niedzielę, czyli 14.02.2016 o 13:00.
Nether to sieciowa gra akcji stawiająca na aspekt survivalowy. Produkcja została osadzona w ruinach wielkiej metropolii po tym, jak tajemniczy kataklizm zniszczył cywilizację ludzką. Zadaniem graczy jest eksplorowanie świata w poszukiwaniu zapasów, odpieranie ataków mutantów oraz walka lub współpraca z innymi ocalałymi ludźmi. zrodlo: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=22324