Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Zasady:
1.Piszesz komentarz w tym wpisie.
2.Sprawdzasz jego link. 2 ostatnie cyfry to liczba pompek do zrobienia. Jeżeli cyfry są takie same to jako liczbę traktujesz 3 ostatnie cyfry.
3. W przypadku dubsów kiedy są nie do wykonania można zrobić rerolla.
4. Można dopisać się do listy zawsze wołanych bez względu na to czy brałeś udział dzień wcześniej czy nie. W tym celu daj znać na pw.
#pakujzwykopem #mirkosuchoklatesy #cwiczzwykopem #randomowepompowanie <-- tag do pompek obserwowania/czarnolistowania
Wołam wczorajszych uczestników:
@Adijos @Arveit @Belthronding @Crane86 @Drclaw @Golborkim @Gu3scik @Hakamairi @Huzio @Infinited @Interwyga @JayRG @Jazielony @JimS @KarmelkowyKucyk @KonniQ @Krakatoa @Mrowisko @NFCH
@Golborkim: a mogę mnożnik x50? ( ͡° ͜ʖ ͡°)