Aktywne Wpisy

bomba4 +147
To może być duży game changer na rynku. Oby tylko Tusk nie tupnął nogą i tego nie zablokował
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
#ekonomia #gospodarka #korposwiat #pracbaza
źródło: temp_file5198598654162218135
Pobierz

Więc do się dzieje w XCOM2 przy takim przyśpieszeniu wczytywania?
Dokładnie nie wiemy, ale możemy wnioskować z efektów z dużą dozą prawdopodobieństwa.
Klawiszem caps-lock najprawdopodobniej wydajemy grze rozkaz "Olej renderowanie animacji w Skyrangerze, pełna moc na wczytywanie". Właśnie dlatego zamiera wtedy ruch, dźwięk, dosłownie wszystko. Gra olewa pokazywanie naszych żołnierzy w transporcie, wszystko leci na jak najszybszy lołding. I tyle, cała sztuczka.
ALE! Tylko CD-Action wpadło na tak "genialny" nagłówek. Na cały świat, tylko oni odtrąbili "sztuczne wydłużanie gry". Więc jeśli ktoś kiedyś wam powie o tych złych devach w Fireaxis, trzepnijcie go w łeb ode mnie za czytanie takich wypłuczyn jak CDA i wierzenie w ich bzdury.
I pomóżcie zakopać ten durnowaty artykuł:
http://www.wykop.pl/link/3011117/tworcy-xcom-a-2-przedluzyli-gre-pokazywaniem-niepotrzebnych-ekranow-ladowania/
#xcom #xcom2 #gry #cdaction
Tylko że w tytule nie jest zwykły clickbait "Niesamowity trik na szybsze wczytywanie, nie uwierzysz jak działa! [Kliknij tutaj]", ale stwierdzenie i podanie jakby to był fakt iż to oszustwo na wydłużenie gry. Gdyby tylko Xcom tego potrzebował..
@Asterling: Mi też, tylko czasem skorzystam z tego skrótu, i pewnie dlatego ten tryb
Z tym, że tą sytuacją się ośmieszyli się zgodzę. Sam nie jestem zainteresowany XCOMem, ale po przeczytaniu twojego wpisu wszedłem w znalezisko i zakopałem za informację nieprawdziwą.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko niestety z czasem jest coraz więcej zawartości drugiego typu. Już rok temu przestałem kupować to pismo bo nie mogłem wytrzymać bełkotu
A Smuggler to denerwująca gadzina która potrafi tylko wyśmiać, mentalny gimbus, i do gimbusów jego humor trafia
Problem słabej jakości tekstów i innych wypocin "profesjonalistów" z branży gier to nie tylko problem CDA, innym przykładem może być TVGRY.pl, które zazwyczaj ma ciekawe filmiki, ale raz na jakiś czas trafi się "kwiatek" w rodzaju nazywania Original
Ponadto wspomniany trik nie jest nigdzie oficjalnie podany, tak że oficjalnie nie przewidzieli oszczędzenia czasu graczy. Mi to osobiście przeszkadza, na czas ładowania przełączam się na drugi monitor i