Aktywne Wpisy
ArthurFleck +177
Poprzedni wpis wywołał wielki ból czterech liter i spadł z rowerka, więc powtórzę jeszcze raz. Chłop pójdzie głosować żeby Julki, oskarki, humanoidy z HR-u, #p0lka, madki 500+ z mokebe, tinderówki,vifony z siłowni, hipsterzy z Warszawki, feministki, gonciarz, wojewódzki, masny, maja staśko, tusk, gazeta polska, gazeta wyborcza, ofeminin, p0lki.pl, wysokie obcasy,onet, wp.pl, Newsweek, taco lemingway, Tomasz lis, dziewuchy dziewuchom, ośrodek monitorowania zachowań rasistowskich i ksenofobicznych, kaczyński, antifa, lempart, LGBT, łosie, kuny i
antywojo +59
1 256 953 osób w 2019 przy wyniku 6,8% głosowało na Konfederację. Przy 10%-14% to będzie już 2,5 mln - 4 mln ludzi. Gdzie większość to pracujący i przedsiębiorcy, którzy utrzymują ten kraj. Przy ogólnej liczbie pracujących 16mln Polakach, ta liczba robi wrażenie.
Nadal nazywajcie nas "szurami", "konfiarzami", "kucami", "konfabulantami", "faszystami".
Ja byłem zniechęcony Konfederacją jako stały wyborca, ale teraz nabrałem wiatru w skrzydła i nadzieję na zmianę
Zapewne tak samo czuje
Nadal nazywajcie nas "szurami", "konfiarzami", "kucami", "konfabulantami", "faszystami".
Ja byłem zniechęcony Konfederacją jako stały wyborca, ale teraz nabrałem wiatru w skrzydła i nadzieję na zmianę
Zapewne tak samo czuje
#film #pytanie