Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +492
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Płyta intel Z97-G43, procesor Intel i3-4170 i kości pamięci Kingston Hyperx ddr3 cl10 1600. mam stary zasilacz Chieftec 400w. komputer odpala się na sekundę. wentylatory się obracają przez chwilę i tyle. próbowałem resetowac bios. zamieniać kości i tylko na jednej odpalić. odłączone mam wszystko od plyty prócz chłodzenia, zasilacza i kabel od przycisku ON. Czy ktoś ma jakiś pomysł co może być nie tak? na płycie głównej jest jeszcze miejsce na kabel z końcówką 8-pin. z zasilacza zostały mi nie podłączone kable z końcówkami 6 i 4 pin.
#komputery #komputer #pcmasterrace
Komentarz usunięty przez autora
--------------------------
Piszę poprawnie po polsku
@emil46:
@plnk: czy będzie to wielki problem jeżeli na tym kompie nie będę gry odpalane praktycznie w ogóle?