Aktywne Wpisy
Thermosflasche +24
Jeśli to nie jest ustawione to Jake jest po prostu kiepskim bokserem.
#boks
#boks
CH3j +1
Z jakich fajnych malo popularnych aplikacji korzystacie?
#android
#android
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Parę informacji:
- zaczyna się dziś, a kończy w kolejną niedzielę - 14 lutego o 23:59
- są wyłączone wszelkie restarty - rajd to rajd, nie hotlapowanie.
- możesz wynająć samochód, tylko że będzie on bez usprawnień (wolniejszy)
- efektywność naprawy samochodu zależy od Waszych mechaników pozyskanych w karierze.
- tymczasowo liga jest otwarta dla wszystkich
- poniżej jest rozpiska odcinków
Jeśli Wam to pasuje to zapraszam do zapisania się tutaj: https://www.dirtgame.com/uk/leagues/league/27815/rl-wykop-pl
Piszcie czy Wam się podoba taki tryb rozgrywki i propozycje dla potencjalnego sezonu.
Miłego rajdowania.
#dirtleague #dirtrally #simracing
Ja w karierze mam na razie 4 początkowe samochody, czyli pewnie będę jechał "golasem"- ale co tam, nie będę płakał :)
Ale można zrobić save'a na serwisie, tak?
Zapomniałem dopisać. W tym rajdzie leci WRC (2010s), ale klasa jest jak najbardziej do przedyskutowania w
Ulepszenia samochód są trochę bardziej wymagające, ale gdybyśmy jechali cały sezon, to tylko jedną klasą / samochodem, a żeby ulepszyć samochód na 100% wystarczy przejechać np. custom event na 5 rund
@zacmiony: Powaga? Ja myślałem, że muszę go mieć w karierze i przejechać nim ileś tam rajdów... To jak to jest liczone w takim razie? Chodzi o ilość odcinków przejechanych?
Bardziej chodziło mi o to, że mogą być mechanicy, mogą być ulepszenia, byle dało się to ustawić z poziomu tworzenia rajdu i żeby wszyscy mieli
Jeszcze jedno merytoryczne pytanie- rozumiem, że ulepszanie samochodu jest możliwe tylko wtedy, gdy mam go w garażu, tak? Tak byłoby logicznie, ale wolę podpytać- może wiesz?
Po crashu wrzuciło Cię na start pierwszego odcinka z wszystkimi uszkodzeniami dotychczas? Tej mechaniki jeszcze nie znam...
Polecam od czasu do czasu robienie spójności plików na steam, tym bardziej gdy gra leży na talerzowym dysku.