Kurde, powiedzcie mi czemu takie świetne gry jak #scrapland czy #polanie przeszły bez większego echa? W Polan to jeszcze się pograło - przynajmniej u nas, ale Scrapland został zupełnie olany i niedoceniony, pomimo świetnej rozgrywki. Mogliby zrobić ich kontynuacje.
Cumple spod tagu #gry - przyznajcie się, słyszeliście o Scraplandzie?
@Wiedmolol: No właśnie. TO jedna z pierwszych, które mnie wciągnęły(gnój wtedy byłem gimnazjalny) i przeszedłem całe. Pamiętam, że jak ją uruchamiałem to jeszcze miałem powiadomienie, że moja karta graficzna może nie uciągnąć gierki i cięło mi się jak podchodziłem pieszo do pojazdu... A miałem GeForce 4 MX... piękne czasy.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
W Polan to jeszcze się pograło - przynajmniej u nas, ale Scrapland został zupełnie olany i niedoceniony, pomimo świetnej rozgrywki. Mogliby zrobić ich kontynuacje.
Cumple spod tagu #gry - przyznajcie się, słyszeliście o Scraplandzie?
Dobra giera.
A miałem GeForce 4 MX... piękne czasy.
Też mam z CDA
@gumis112211: Tak jak pewnie 99% ludzi w Polsce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nawet na Steamie tej gry nie ma. Aż dziwne.