Aktywne Wpisy
BayzedMan +3
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
kochamcovid +35
#biznes #firma #dzialalnoscgospodarcza
Jeśli nie będą to jakieś gigantyczne ilości to raczej nic nie będziesz musiał udowadniać no chyba, że zużyjesz 2km kabla do podłączenia jednego gniazdka ;-) Jeśli będzie trzeba to napiszesz wyjaśnienia.
Pod potocznym pojęciem faktura WZ, kryją się dwa oddzielne dokumenty księgowe. Dokument WZ jest dowodem magazynowym, który dokumentuje wydanie towaru na zewnątrz, zaś faktura stanowi dowód sprzedaży oraz należności od kontrahenta wynikające z tej sprzedaży.
KIEDY WYSTAWIANA JEST FAKTURA WZ?
Każdy rozchód towarów lub produktów z magazynu powinien być stosownie udokumentowany. Przedsiębiorstwa stosują zazwyczaj dokument WZ - wydanie magazynowe, jako potwierdzenie wydania towaru na zewnątrz. Faktura WZ potwierdza wydanie towaru