Aktywne Wpisy
zalozylemkonto +223
Sobota, 5:55 chłop zadowolony nad jeziorem na spacerze
RAMBOnaBOSO +11
#rodzice #pytanie #dzieci #przemyslenia
Pytanie do rodziców, bo mam wyrzuty sumienia...
Wczoraj mój syn (9lat) przyjechał do mnie na rowerze i mówi, że jacyś starsi chłopcy zastawili mu drogę i jeden z nich powiedział, że jego klub piłkarski, gdzie gra to gó*no...
Wracając z nim do domu spotkałem jednego z nich z ojcem - zawołałem i delikatnie dałem do zrozumienia...
że nie może tak robić,
że jest starszy i mądrzejszy,
Że nie
Pytanie do rodziców, bo mam wyrzuty sumienia...
Wczoraj mój syn (9lat) przyjechał do mnie na rowerze i mówi, że jacyś starsi chłopcy zastawili mu drogę i jeden z nich powiedział, że jego klub piłkarski, gdzie gra to gó*no...
Wracając z nim do domu spotkałem jednego z nich z ojcem - zawołałem i delikatnie dałem do zrozumienia...
że nie może tak robić,
że jest starszy i mądrzejszy,
Że nie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Plusy posiadania dziewczyny:
1. Masz teoretycznie wsparcie w kazdej chwili, mozesz powiedziec jej co tylko chcesz, wygadac sie itp. czyli cala ta sfera emocjonalna, przy czym mezczyzni jej az tak nie potrzebuja, starczy piwko w pubie z kumplem i szczera rozmowa.
2. Stały seks
Minusy posiadania dziewczyny na stale
1. W obecnych czasach istnieje olbrzymia szansa ze kopnie cie w dupe i znajdzie bolca na boku nawet po 5 letnim zwiazku i teoretycznie big love
2. Nie mozesz robic na co masz ochote, musisz sie mocno ograniczac, myc kubki octem i takie tam
3. Wydajesz duzo wiecej hajsu na wspolne wyjscia prezenty itp.
4. Musisz znosic jej wyrzuty, głupie gadanie, pretensje.
5. Czesto poswiecasz dla niej w głupim zakochaniu swoje pasje, znajomosci nawet kontakt z rodzina
6. W kazdym momencie moze zrobic ci embargo na seksy bo "znowu sie schlałes na domowce u marka"
Podsumowujac nie ma plusow, ktorych nie mozna by sobie w inny sposob zrekompensowac, a miłość? Miłosc to jest jak Juanito z Fernando sie nia zainteresuja i postawia drinka...
#oswiadczenie #zwiazki #przemyslenia #feels
@tutaj: XXI wiek a ty dalej myjesz kubki octem? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
@Herbert1: Ten punkt wydaje mi się najgorszy, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji po tak długim czasie.