Aktywne Wpisy
teslamodels +123
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
czarna-malwa +25
Mireczki tutaj 180 cm oraz równe 100 kg żywej wagi - jednym słowem kawał świniaka. Założyłem się z różowym, że do końca marca będzie na wadze 90 kg. Zakład bardziej przy okazji bo i tak zamierzałem wziąć się za siebie - zawsze byłem człowiekiem sprawnym i lubiłem sport i nieźle mi to wychodziło. Teraz męczę się przy sznurowaniu butów... Teraz tak - nigdy nie byłem na żadnej diecie - nie mam pojęcia co jest skuteczne, zdrowe itp. Nigdy również nie chodziłem na siłownie, ale mam za to buty do biegania z których rok albo dwa lata temu czasami były wykorzystywane. Acha, ze zdrowiem mam ten problem, że mój kręgosłup nie jest z tych najprostszych, ale na szczęście jeszcze nic boli... Jest tu na pewno kilka osób, która już przerabiały podobne sytuacje - z mojej strony prośba o rady. Jak zacząć, co zrobić, jak żyć? Może macie jakieś sprawdzone diety, fajne strony internetowe na których są rozpisane diety, ćwiczenia itp.? Wiem, że raczej nie obejdzie się bez MŻ i PŻ... Z góry dziękuję za rady i ewentualnie sorry za spam tagami.
co to za bzdury rodem z pani domu?
To samo zrobiłem - od września z 95,5 na 82,8 - waga z ostatniego ważenia - ważę się co tydzień ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Muszę jeszcze pójść na siłkę - to już niebawem :)
@robvan: MIT potwierdzony prozdrowotnymi wlascieosciami postu dlatego nie jedzac trzy czy Iles tam godzin po prostu wydluza okres niejedzenia dlatego tak dobrze to na niego wplywa. 8h snu plus trzy godziny I mamy prawie 12h gdzie juz mozna odczuwac prozdrowotne wlasciwosci tego fenomenu